Μάχη με τα χόρτα στο Μαυροχώρι (φωτογραφίες) - OlaDeka

Μάχη με τα χόρτα στο Μαυροχώρι (φωτογραφίες)

Ξεκίνησε και φέτος η μάχη με τα χόρτα! Προτεραιότητα δόθηκε στις σχολικές μονάδες του χωριού μας αφού ξεκίνησε η επαναλειτουργία τους. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η κοπή των χόρτων δίνεται σε εργολάβους ιδιώτες για την Δημοτική μας ενότητα με απόφαση της Δημοτικής Αρχής.
Μια απόφαση στην σωστή κατεύθυνση αφού ως γνωστόν ο Δήμος μας στερείται μέσων και προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Διονύση Λίτσκα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, ιδιαίτερα για τα σχολεία μας και την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο εργολάβο κ. Στάθη Μονοχολιά και τους συνεργάτες του για την άριστη συνεργασία και τον ζήλο για να προλάβουμε το άνοιγμα των σχολείων μας.

Τέλος ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τους εθελοντές συγχωριανούς μας Βασίλη Παναγιωτίδη, Αντώνη Νικολαΐδη και Κοσμά Σδριβα που περιποιούνται και κουρεύουν το πάρκο της γειτονιάς τους εντελώς εθελοντικά και με πολύ αγάπη.

Συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα πάρκα του χωριού μας.
Βασίλης Μιρκόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria