Θανάσης Μπατσόπουλος: Τα χόρτα της λίμνης δημιουργούν κίνδυνο ακαταλληλότητας για το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας - OlaDeka

Θανάσης Μπατσόπουλος: Τα χόρτα της λίμνης δημιουργούν κίνδυνο ακαταλληλότητας για το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στα μέσα του επόμενου μήνα (Ιούλιο) το κωπηλατοδρόμιο της Λίμνης, εκτός απροόπτου, θα έχει την τιμητική του. Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ)  αποφάσισε  το  Κωπηλατικό  Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών της χρονιάς ( Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων) να διεξαχθεί στο κωπηλατοδρόμιο της Λίμνης της Καστοριάς.

Είναι αυτονόητο πως η εκδήλωση αυτή  θα μετακινήσει πάρα πολλούς και φιλάθλους και παράγοντες  των τριάντα Σωματείων της χώρας μαζί με τους κωπηλάτες για αρκετές μέρες στην πόλη. Να λοιπόν  μια ευκαιρία για τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου από την ηλεκτρική καρέκλα όπως λέει που κάθεται, να δείξει τις ικανότητες του  για το πως και με ποιους κατάλληλους προγραμματισμούς  θα δημιουργήσει τέτοιες προϋποθέσεις  για αυτόν τον πολύ κόσμο ώστε στην συνέχεια να αποτελέσουν τους πρεσβευτές μιας φιλόξενης πράγματι πόλης  που ξέρει να σέβεται και να προσέχει τέτοιες ομαδικές επισκέψεις.

Με την μόνη διαφορά ότι παράγοντες  του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς (ΝΟΚ) μαζί με τα δύο εκλεγμένα μέλη του στην διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ τρέχουν και δεν φτάνουν να συναντούν Παράγοντες της Πόλης, Δήμου και Αντιπεριφέρειας, για να λύσουν ένα σοβαρό πρόβλημα  που υπάρχει στο εγκαταλειμμένο κωπηλατοδρόμιο από την επιτροπή του ΔΗΝΑΚ.

Τα χόρτα που έχουν φθάσει στην επιφάνεια του κωπηλατοδρομίου να δημιουργούν τον κίνδυνο της ακαταλληλότητας για κωπηλασία πρωταθλήματος.

Δεν γνωρίζω κατά πόσον αληθεύει η πληροφορία  ότι και τα δύο Μηχανήματα  για τα χόρτα  βρίσκονται σε αχρηστία και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την λύση αυτού του προβλήματος.

Για τον λόγο αυτόν η ευθύνη των παραγόντων παίρνει μεγάλες διαστάσεις για την λύση αυτού του προβλήματος για το οποίο δεν είναι δυνατόν να αμελήσουν.

Για την καταξίωση στην συνείδηση  και της διοίκησης της ΕΚΟΝΣ και της κωπηλατικής οικογένειας όλης της χώρας  αλλά και σε διεθνές επίπεδο της εμπιστοσύνης για την καταλληλότητα της λίμνης της Καστοριάς με το κωπηλατοδρόμιο διεθνών προδιαγραφών και τις ως τώρα εγκαταστάσεις στο ΔΗΝΑΚ για μεγάλες διοργανώσεις, κάποιοι και κατά το παρελθόν  αλλά και στην συνέχεια μέχρι τα τώρα έχουν διαθέσει από την προσωπική του ζωή  πολλές εργατοώρες  μαζί με την παθιασμένη αγάπη για το άθλημα γιατί όχι και για τον τόπο για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

Με την ευθύνη πια να μεταφέρεται στους αρμόδιους της πόλης για να μην ακυρωθεί αυτή η εκδήλωση. Θα είναι ένα πρωτόγνωρο εγκληματικό Φαινόμενο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria