Αρκουμανέας: Θα λειτουργήσει εκ νέου Συνοριακός Σταθμός στην Κρυσταλλοπηγή - OlaDeka

Αρκουμανέας: Θα λειτουργήσει εκ νέου Συνοριακός Σταθμός στην Κρυσταλλοπηγή

Στην διαβεβαίωση ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει ο Συνοριακός Σταθμός στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για την διέλευση των αλλοδαπών εργατών γης προχώρησε ο πρόεδρος του    ΕΟΔΥ Παναγιώτης; Αρκουμανέας κατά την

διάρκεια της επίσκεψης του στην Κοζάνη . Ο κ. Αρκουμανέας ανέφερε ότι προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία «θα υπάρξει μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΎ στο Τελωνείο» ενώ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της περιφερειακής Αρχής του Γιώργου Κασαπίδη για «δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου του ΕΟΔΥ στην Δυτική Μακεδονία». Σημείωσε ακόμη ότι θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την έναρξη της λειτουργείας του Συνοριακού Σταθμού μιας και θα πρέπει να συντονιστούν τα συναρμόδια υπουργεία που εμπλέκονται στην λειτουργία του.

Δήλωσε την ικανοποίηση τους για την υποχώρηση που παρουσιάζει η πανδημία στην Δυτική Μακεδονία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι με «τους 100 χιλιάδες εμβολιασμούς που πραγματοποιούμε κάθε ημέρα, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το τοίχος ανοσίας που χρειάζεται η χώρα». Υπογράμμισε ότι «όλοι οι δείκτες της πανδημίας, με τους θανάτους, τους διασωληνωμένους, τους νοσούντες και τον αριθμό των κρουσμάτων, είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες ημέρες» και ζήτησε από τους πολίτες «να μην δείξουν κανένα σημείο χαλάρωσης απέναντι στην πανδημία».

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με θέμα την λειτουργία του Συνοριακού σταθμού στην Κρυσταλλοπηγή μιας και το θέμα της διέλευσης των αλλοδαπών εργατών από την Αλβανία είναι καθοριστικής σημασίας για την ομαλή εξέλιξη της καλλιεργητικής περιόδου στα φασόλια, τα καπνά τα κεράσια τα ροδάκινα και τα μήλα  που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria