Αινιγματικό σχόλιο του Κ. Μηταλίδη για... ανθεκτικές κατσαρίδες που συναντώνται σε δημόσια κτίρια... - OlaDeka

Αινιγματικό σχόλιο του Κ. Μηταλίδη για… ανθεκτικές κατσαρίδες που συναντώνται σε δημόσια κτίρια…

«Η κατσαρίδα είναι κυρίως ένα εντομο που συναντάται στη φύση με κύριο χαρακτηριστικό την ανθεκτικότητα του, καθώς είναι το μόνο που επιβιώνει μετά από πυρηνική έκρηξη.Επίσης είναι ένα είδος που θα το συναντήσετε σε πολλά δημόσια κτίρια με κύριο χαρακτηριστικό επίσης την ανθεκτικότητα του, καθώς επιβιώνει ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, διοικήσεων κοκ. Απαντάται κυρίως μεταξύ των διαχρονικά ανεπάγγελτων.»

Από το προσωπικό προφίλ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Για τις ίδιες…κατσαρίδες, στο ίδιο νήμα σχολίασε και η Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης «Ορεστειάς» του Δήμου Καστοριάς, κα Χρυσούλα Φιλίππου:

«Και όχι μόνο ανεπαγγελτων θα πρόσθετα εγώ… Επιβίωση στην επιβίωση δρώντας ανταγωνιστικά προς τα άλλα είδη και χωρίς fair play μια χαρά επαγγελματίας γίνεται η κατσαριδα…»

Πολύ περίεργο και…βυζαντινό το κλίμα στον Δήμο Καστοριάς. Το σίγουρο είναι ότι το τελευταίο διάστημα, οι…προειδοποιητικές βολές -με τροχειοδεικτικά μάλιστα βλήματα, για να φαίνεται και ο στόχος- όλο και πληθαίνουν. Στο συγκεκριμένο θέμα πάντως, οι «κορεντζιδικοί» του προσκηνίου, μάλλον προσπαθούν να προφυλλάξουν τον δήμαρχο Καστοριάς από…κατσαρίδες, νυχτερίδες και αράχνες. Και τι αράχνες!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria