A' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Βαριά ήττα της Καστοριάς στην πρεμιέρα, 1-6 από τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου - OlaDeka

A’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Βαριά ήττα της Καστοριάς στην πρεμιέρα, 1-6 από τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου

Απρόσμενη πρεμιέρα για τις γυναίκες της Καστοριάς στην παρθενική τους συμμετοχήστο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής ποδοαφαίρου , μετά την βαριά ήττα που γνώρισαν εντός έδρας από τον Αγρ. Αστέρα με το επιβλητικό σκορ 1-6.

Η ομάδα της Καστοριάς, σαφώς επηρεασμένη από το μεγάλο χρονικό διάστημα αδράνειας, από την αρχή του αγώνα έδειξε αρκετές αδυναμίες, κυρίως στην αμυντική γραμμή. Παράλληλα και η γενικότερη εμφάνισή της ήταν πολύ απογοητευτική, και σε κανένα σημείο του ματς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ουσιαστικά.

Η ομάδα του Ευόσμου προηγήθηκε στο 10′ με κεφαλιά της Δημητρίου, 0-1, ενώ η Καστοριά απάντησε στο 25′ όταν η κεφαλιά της Τζιάρα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 27′ και 28′ οι φιλοξενούμενες απείλησαν δύο φορές την εστία της Πετκανά, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το 50ο λεπτό όταν η Μπασούρη με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, ωστόσο, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ, χάνοντας κλασική ευκαιρία για το 1-1.

Αντί λοιπόν να γίνει το 1-1, δύο λεπτά αργότερα, στο 52′ η Γιάννου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της, γράφοντας το 1-2,  ενώ στο 54′ η Τσουκαλά έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα της, 0-3.

Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν τον επιθετικό τους ρυθμό και στο 60′ η Ματατζή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 73′ η Καστοριά κατάφερε να μειώσει σε 1-4, με υποδειγματικό πλασέ της Τζιάρα.

Στο 78′ η Σακελλαρίδου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-5, όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης η Τοσουνίδου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-5. Το τελικό 1-6 διαμόρφωσε στο 90′ η Σακελλάρη με ένα καταπληχτικό σε εκτέλεση γκολ.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Πετκανά, Καϊδατζή, Λούλια, Γκόγκου, Φασίδου, Μουρτσέκα, Μάρκου, Τάσιου, Τζιάρα, Μπασούρη, Κωσταρέλλα

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria