ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! - OlaDeka

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ – ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που έχει σηματοδοτήσει μια ολόκληρη οικονομική ιστορία στην Καστοριά, κλείνει.

Η Εθνική Τράπεζα θεωρεί ότι πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα της πλέον δεν την εξυπηρετεί για διάφορους λόγους (μπορούμε να φανταστούμε τη δυσκολία εξεύρεσης θέσης στάθμευσης για τους πελάτες, μεταφορά της αγοράς-πιάτσας στην πόλη, λειτουργία ΑΤΜ και e-banking κτλ).

Το ιδιόκτητο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής έχει γράψει μεγάλη ιστορία για περισσότερο από μισό αιώνα και έχει κτισθεί στη δεκαετία του ’60. Θεμελιώθηκε μάλλον το 1964 και εγκαινιάστηκε στο δεύτερο μισό του 1960.

Οι ίδιες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι δεν θα…μείνει χωρίς Εθνική η Καστοριά μιας και ήδη σχεδιάζεται να μεταφερθεί στο κατάστημα που είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα η τράπεζα Κύπρου και μετέπειτα η Πειραιώς η οποία στην συνέχεια έκανε το αντίθετο, δηλαδή αποχώρησε από το συγκεκριμένο χώρο που ενοικίαζε στην Κύκνων για να μεταφερθεί στο ιδιόκτητο κατάστημα που «κληρονόμησε» από την παλιά Αγροτική Τράπεζα στην Πλατεία Δαβάκη.

Διαφορετικές τράπεζες, διαφορετικές πολιτικές…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του oladeka.com, εκτός απροόπτου, σε αυτό το κατάστημα μεταφέρεται η Εθνική Τράπεζα της Καστοριάς
Φωτογραφία από τις αρχές του 1970 που απεικονίζει τη Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Εθνικής Τράπεζας εκδήλωση η οποία εκείνα τα χρόνια αποτελούσε κάθε Χριστούγεννα μεγάλο γεγονός της Καστοριάς. (Αρχείο Νίκου Μπαλιάκα)
Τα εγκαίνια του καταστήματος της Εθνικής στην Καστοριά στο δεύτερο μισό του 1960. (Αρχείο Νίκου Μπαλιάκα)
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria