Συνάντηση Μ. Αντωνίου με τον βραβευμένο Καστοριανό μελισσοκόμο Χρήστο Τζακόπουλο - OlaDeka

Συνάντηση Μ. Αντωνίου με τον βραβευμένο Καστοριανό μελισσοκόμο Χρήστο Τζακόπουλο

Τριπλή η χαρά μου για την ύψιστη διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό του 33χρονου Καστοριανού μελισσοκόμου Χρήστου Τζακόπουλου.

Πρωτίστως διότι ο Χρήστος κατάφερε με το μέλι που παράγει να ταξιδέψει το προϊόν εκτός συνόρων και να ακουστεί η χώρα μας για μία φορά ακόμη στο εξωτερικό.

Νιώθω επίσης περήφανη, που ο νεαρός συντοπίτης μου, από το Βέλος Καστοριάς, απόφοιτος της ίδιας σχολής με μένα, λάτρης της υπαίθρου και της φύσης, επένδυσε στον πρωτογενή τομέα δείχνοντας τον δρόμο στην νέα γενιά.

Το μέλι, με την ονομασία «Μελίβελος», από τα βουνά της Καστοριάς ταξίδεψε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το πρώτο βραβείο σε έναν από τους πιο δύσκολους διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας, των Mediterranean Taste Awards 2021 (ΜΤΑ2021), που διεξάγεται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε Λονδίνο και Βερολίνο.

Η διάκριση που απέσπασε ανάμεσα σε περισσότερες από 250 συμμετοχές, υποδηλώνει την υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.

Για την Κυβέρνησή μας αποτελεί στρατηγική επιλογή η στήριξη και ενίσχυση των αγροτικών μας προϊόντων. Θεωρούμε, άλλωστε, ότι ο πρωτογενής τομέας είναι ένα όπλο στη φαρέτρα μας για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria