Πρώτο τρίποντο για την Καλλιθέα, με δύο γκολ του Ταρέλι, 2-1 τον Παναγρινιακό (ΦΩΤΟ) - OlaDeka

Πρώτο τρίποντο για την Καλλιθέα, με δύο γκολ του Ταρέλι, 2-1 τον Παναγρινιακό (ΦΩΤΟ)

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας στο εντός έδρας κρίσιμο ματς

κόντρα στον Παναγρινιακό, πετυχαίνοντας μία αγχωτική νίκη με σκορ 2-1, που ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Καστοριανό συγκρότημα πανηγύρισε την πρώτη πολύτιμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μία νίκη που θα τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι κυανοκίτρινοι αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του αγώνα και μη έχοντας πλέον άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, από τα πρώτα λεπτά απέβαλλαν το άγχος και μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη.

Από την αρχή του ματς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή, αναζητώντας κάποιο γρήγορο γκολ.

Η ανωτερότητά τους καρποφόρησε στο 32’ όταν από πάσα του Μηλιάτη, ο Ταρέλι με ωραία προσποίηση και υποδειγματικό σουτ άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη νίκη της ομάδας του (1-0).

Η πίεση συνέχισε να είναι ασφυχτική και στο 38’ ο Χασάϊ χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αστοχώντας με κοντινό σουτ από ευνοϊκή θέση.

Στην επανάληψη η ομάδα της Καλλιθέας συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι αναζητώντας ένα ακόμη γκολ για να κλειδώσει τη νίκη, ενώ σε όλο αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Κοσμίδη.

Οι επιθετικές προσπάθειες καρποφόρησα στο 65’, όταν από ωραίους συνδιασμούς, τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ταρέλι, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ, έδωσε … αέρα δύο τερμάτων (2-0).

Στο 68’ ο Β. Σαββόπουλος με αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα σε αδράνεια της άμυνας οι  Αγρινιώτες κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με γκολ του Φραγγούλη, δίνοντας πλέον νέο ενδιαφέρον  στο παιχνίδι.

Τα τελευταία 15 λεπτά κύλησαν δραματικά και το ματς έγινε πραγματικό ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να τα δίνουν όλα για την ισοφάριση, την οποία μάλιστα άγγιξαν δύο φορές στο 88’ με τον Μήλιο και στο 94’με τον Κούση, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.

Ο Φλωρινιώτης διαιτητής θεοδωρόπουλος μαζί με τους βοηθούς Δουμτσή και Κοτσερίδη για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ήταν εχθρική και με τις υποδείξεις τους κατάφεραν να εκνευρίσουν την ομάδα της Καλλιθέας.

ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ :Κοσμίδης, Τόσκος, Σαββόπουλος Κ.( 84’ Μηλιάτης Δ), Μήνος, Παναγιωτίδης, Ευαγγέλου, Μηλιάτης Β., Σαββόπουλος Β. (80’ Καραμανίδης), Tarelli (84’ Τζερεμές (52’ Σιαραφέρας)., Χασάί, 

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ : Παρδαλός, Καλοκαίρης (60’ Αγγελής), Γκόλιας (65’ Αντωνόπουλος), Παναγιωτόπουλος (46’ Λαμπρίδης), Φραγγολής, Καντάνας, Πτούλιας, Σκιαδάς, Μήλιος, Βασίλαρης (46’ Κούσης), Βασιλόγιαννης (82’ Πεσλής).

7η αγωνιστική

Θύελλα Κατσικάς – ΑΕ Μεσολογγίου 1-0 

Αμβρακικός Λουτρού – Αχέρων Καναλακίου 2-0 

Θύελλα Μοναστηρακίου – Κτην.Αστ.Καληράχης 0-2 

Μ.Αλεξ.Καλλιθέας – Παναγρινιακός 2-1

Κέρκυρα – Αναγέννηση Άρτας 0-0

ΑΕ Λευκίμμης – ΠΑΣ Πρέβεζα 1-0 

Τηλυκράτης – ΟΦ Αγίου Ματθαίου 3-0 

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΝΑΛΑΚΙ 16

2.ΛΕΥΚΙΜΗ         16

3.ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ         15

4.ΚΑΛΗΡΑΧΗ         13

5.ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ         13

6.ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ         11

7.ΚΕΡΚΥΡΑ         10

8.ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ         9

9.ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ Λ. 8

10.ΚΑΛΛΙΘΕΑ         5

11.ΠΡΕΒΕΖΑ                 4

12.ΘΥΕΛΛΑ  ΜΟΝ.         4

13.ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 4

14.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ         2

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  – ΛΕΥΚΙΜΗ

ΚΑΝΑΛΑΚΙ  – ΘΥΕΛΛΑ  ΜΟΝΑΣΤΗΡ.

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

ΚΑΛΗΡΑΧΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  – ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ  -ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria