Πέτρα: Τετ α τετ 70χρονου με αρκούδα - «Πρώτη φορά φοβήθηκα για την οικογένεια μου και τη ζωή μου!» - OlaDeka

Πέτρα: Τετ α τετ 70χρονου με αρκούδα – «Πρώτη φορά φοβήθηκα για την οικογένεια μου και τη ζωή μου!»

Τετ α τετ με την αρκούδα στην περιοχή Πέτρα της Καστοριάς, ήρθε ένας 70χρονος χθες το βράδυ, όταν η αρκούδα της “Πέτρας”, έσπασε το παράθυρο του κοτετσιού και σκότωσε 7 κότες.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας (05/04), όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άκουσε τα δυνατά και επίμονα γαυγίσματα του σκύλου του. Όταν βγήκε στην αυλή άκουσε έντονους θορύβους από το κοτέτσι και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Εκεί έντρομος αντίκρισε μια μεγάλη αρκούδα να λεηλατεί το κοτέτσι του.

Ο 70χρονος θέλοντας να την διώξει, άρχισε να φωνάζει και να κάνει έντονους θορύβους προσπαθώντας να τρομάξει την αρκούδα. Ευτυχώς για τον 70χρονο το κόλπo του έπιασε και η αρκούδα αφού σηκώθηκε στα δύο της πόδια, δυο μέτρα από τον τρομαγμένο ιδιοκτήτη, με δύο νεκρές κότες στο στόμα της, το έβαλε στα πόδια.

Όπως δήλωσε στο mpetskas.com ο κ. Μιχάλης: “ζω στην περιοχή “Πέτρα” περίπου 40 χρονιά και είναι η πρώτη φορά που φοβήθηκα για την οικογένεια μου και για την ζωή μου. Ευτυχώς που έχουμε και τα σκυλιά γιατί είναι πολύ δύσκολο να δούμε τι γίνεται στην γειτονιά μας αφού δεν έχουμε δημοτικό φωτισμό”

Αξίζει να σημειωθεί ότι 45 ακόμα κότες την γλίτωσαν από το μένος της αρκούδας, αφού πρόλαβαν και το έσκασαν από το σπασμένο παράθυρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria