Μ. Αντωνίου: «O αγροτοδιατροφικός τομέας βασικός πυλώνας της οικονομίας μας» - OlaDeka

Μ. Αντωνίου: «O αγροτοδιατροφικός τομέας βασικός πυλώνας της οικονομίας μας»

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «Tsakiris Family» η Μαρία Αντωνίου

Τις εγκαταστάσεις  της οικογενειακής επιχείρησης “Tsakiris Family”, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. 

Πρόκειται για μία δυναμική επιχείρηση, με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων από το 1963, με τα ξακουστά αυγά Τσακίρης, ενώ από το 2014 η δραστηριότητά της επεκτάθηκε και στα δημητριακά.

Μετά την πρόσφατη διάκριση του CEO της εταιρείας Παύλου Τσακίρη, ως «Κορυφαίου Ευρωπαίου Αγρότη για το 2020», στο πλαίσιο του 6ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Νέων Αγροτών, η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο συσκευαστήριο και στις υπερσύγχρονες μονάδες, όπου εκτρέφονται χιλιάδες όρνιθες. 

Η καθετοποιημένη μονάδα της “Tsakiris Family” βασίζεται στις αρχές της κυκλικής οικονομίας, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη, αφού επιτυγχάνει την πλήρη σχεδόν αξιοποίηση, όλων των προϊόντων και υποπροϊόντων της δραστηριότητάς της.

Η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, ενώ πέτυχε δυναμική είσοδο και σε αγορές του εξωτερικού.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Η ανάδειξη του brand, η εξωστρέφεια, το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα επισφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη συμβολή των Ελλήνων παραγωγών στην ανάδειξη του αγροτοδιατροφικού τομέα ως βασικού πυλώνα της οικονομίας μας. Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, που διασφαλίζουν την επιτυχή μετάβαση σε μία γεωργία, που είναι ανταγωνιστική και εξωστρεφής».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria