Μένιος Φουρθιώτης: Κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση - OlaDeka

Μένιος Φουρθιώτης: Κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση

Για τι ακριβώς κατηγορείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Βαρύτατες κατηγορίες για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων δέχεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Κατά το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής πλήρωσε 40.000 ευρώ τα δυο άτομα που έκαναν τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες, σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύπτουν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες του παρουσιαστή με τους 2 ποινικούς αλλά και οι συναντήσεις τους, ακόμη και στο σπίτι του. 

Τα 2 άτομα φέρονται να υποστηρίζουν ότι ήθελαν να εργαστούν ξανά ως security του Μένιου Φουρθιώτη και γι’ αυτό είχαν πολλές επαφές και συναντήσεις μαζί του. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα για να απολογηθούν και να καταρτιστεί το κατηγορητήριο. Νωρίτερα, οι χθεσινές προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. 

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις που έγιναν στο σπίτι του και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, γνώριζε τους δύο δράστες, οι οποίοι είναι άτομα με ποινικό παρελθόν στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά και τους είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν ως σεκιούριτι, όπως ανέφεραν οι ίδιοι.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria