Κτηματολόγιο: Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν οι προσαρτήσεις στην Καστοριά - OlaDeka

Κτηματολόγιο: Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν οι προσαρτήσεις στην Καστοριά

Καυτό το επόμενο τετράμηνο – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» παρουσιάζει όλο το χρονοδιάγραμμα με το τι πρέπει να έχουν υπόψη τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και οι επαγγελματίες έως την εφαρμογή των νέων προστίμων

Του Προκόπη Γιόγιακα

Καυτό προμηνύεται το επόμενο τετράμηνο για το Κτηματολόγιο. Συλλογή δηλώσεων, προαναρτήσεις και αναρτήσεις μπαίνουν για άλλη μια φορά στην ατζέντα ιδιοκτητών και επαγγελματιών, ενώ ξεκίνησε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή των νέων κλιμακωτών προστίμων.

Ο «ΟΤ» παρουσιάζει όλο το χρονοδιάγραμμα με το τι πρέπει να έχουν υπόψη τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και οι επαγγελματίες έως την εφαρμογή των νέων προστίμων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσουν να εφαρμόζονται μετά το καλοκαίρι.

Οι προαναρτήσεις και οι αναρτήσεις

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν οι προσαρτήσεις σε Καστοριά, Φλώρινα, Αιτωλοακαρνανία, Γρεβενά, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Λασίθι, Κάρπαθο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο, Μεσσηνία, Ιωάννινα, Πιερία, Δράμα, Ξάνθη, Ροδόπη, Θάσο και Χαλκιδική.

Σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις, τη Μ. Δευτέρα ξεκίνησε η ανάρτηση σε Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ το Μάιο αρχίζει η ανάρτηση σε Λαμία και Λιβαδειά.

Περισσότερα για τα νέα πρόστιμα και πώς θα διαμορφώνονται στο ot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria