Έγκριση διάθεσης πίστωσης 250.000,00 € για το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία, διευθετήσεις και αποκαταστάσεις στην περιοχή του Σαρανταπόρου» - OlaDeka

Έγκριση διάθεσης πίστωσης 250.000,00 € για το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία, διευθετήσεις και αποκαταστάσεις στην περιοχή του Σαρανταπόρου»

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το ποσό των 250.000 € που αφορά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο ρέμα του Σαρανταπόρου και στην ευρύτερη εκεί περιοχή, ξεκινώντας από την Διασταύρωση Κυψέλης κατά μήκος της Επ.Ο Νεστορίου – Επταχωρίου, της π. Εθνικής οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων, το Ζουζουλιώτικο ρέμα στην περιοχή του Γεφυριού Κουσιουπλή στην Π.Ε. Καστοριάς και την κατασκευή αντιπλημμυρικού αναβαθμού και προστασία με λιθόδεμα στο τοξωτό γεφύρι στην περιοχή της Ζούζουλης.

Αναλυτικά περιλαμβάνει εργασίες προστασίας κοίτης και πρανών ποταμών, διευθετήσεις ροής ποταμών, καθαρισμό ρεμάτων από χειμαρολάβα, κατασκευή αντιπλημμυρικών αναχωμάτων και κατασκευή συρματοκιβωτίων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν στις θέσεις που έχουν υποστεί βλάβες από πλημμύρες.

Η περίοδος εκτέλεσης της σύμβασης είναι 12 μήνες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria