Drako GTE: Σόλο παράσταση από έναν ηλεκτρικό πύραυλο 1.200 ίππων σε παγωμένη λίμνη (video) - OlaDeka

Drako GTE: Σόλο παράσταση από έναν ηλεκτρικό πύραυλο 1.200 ίππων σε παγωμένη λίμνη (video)

Η Drako Motors λέει «αντίο» στο χειμώνα, μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο, με πρωταγωνιστή έναν ηλεκτρικό πύραυλο των 1.200 ίππων.

Η ώρα άλλαξε, οι ζέστες κάνουν την εμφάνισή τους και όλοι μας σιγά-σιγά μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood. Σε θερινούς ρυθμούς κινείται και η αμερικανική εταιρεία Drako Motors, η οποία το 2019 παρουσίασε το πρώτο και μοναδικό δημιούργημά της, το Drako GTE.

Προτού, ωστόσο, υποδεχθεί το καλοκαίρι, η Drako φρόντισε να αποχαιρετίσει τον χειμώνα μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο. Επιστράτευσε, λοιπόν, τον οδηγό αγώνων David Hackl αναθέτοντάς του μια συναρπαστική αποστολή:

Να κάτσει πίσω από το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν και να επιδοθεί σε παιχνίδια πάνω από τα παγωμένα νερά της λίμνης Georgetown στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Ο Hackl αποδέχθηκε την πρόσκληση, προσφέροντάς μας μια αριστοτεχνική σόλο παράσταση.

Το Drako GTE ενσωματώνει 4 ηλεκτρικά μοτέρ που αποδίδουν συνδυαστικά 1.200 PS, καθώς και μια μπαταρία των 90 KWh. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα παραμένει άγνωστη αλλά η τελική ταχύτητα αντιστοιχεί σε 332 χλμ./ώρα.

Η ανάρτηση έχει λάβει τη φροντίδα της Öhlins ενώ τα φρένα είναι κεραμικά και έχουν τη σφραγίδα της Brembo. Σχεδιαστικά, στο μπροστινό μέρος δεσπόζουν κάποια λεπτά φωτιστικά σώματα και επιβλητικοί αεραγωγοί, ενώ στο πίσω μέρος το βλέμμα μαγνητίζει το μεγάλο diffuser.

Η τιμή είναι 1,13 εκατ. ευρώ, ενώ θα παραχθούν μόλις 25 αντίτυπα.

Δείτε το σόλο του Drako GTE στον πάγο

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria