2 ασθενοφόρα και 4 διασώστες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στην Αττική – «Δεν είναι λύση η αποδυνάμωσης της επαρχίας» αναφέρει το Εργασιακό Σωματείο - OlaDeka

2 ασθενοφόρα και 4 διασώστες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στην Αττική – «Δεν είναι λύση η αποδυνάμωσης της επαρχίας» αναφέρει το Εργασιακό Σωματείο

Το τελευταίο έτος, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ αλλά και όλο το υγειονομικό προσωπικό, πιστεύουμε ότι σταθήκαμε αντάξιοι στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Αντιθέτως όμως το Υπουργείο Υγείας αντί να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του ΕΚΑΒ, απλά τα μεταφέρει.

Συγκεκριμένα καλούμαστε να συνδράμουμε σαν ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με δύο ασθενοφόρα και τέσσερις διασώστες στην Αττική, αδιαφορώντας για την δική μας περιοχή που συνεχίζει να πλήττεται εδώ και ένα έτος με αυξανόμενο αριθμό περιστατικών( το τελευταίο 10ημερο υπάρχει μια αύξηση 50 % ).

Σεβόμαστε την κατάσταση που βρίσκεται η Αττική αλλά δεν είναι λύση η αποδυνάμωσης της επαρχίας.

Λύση υπάρχει! Περιμένουμε την μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού και μαζικές προσλήψεις των πολυάριθμων και ήδη εκπαιδευμένων διασωστών, με επείγουσες διαδικασίες.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ζήλο όλο αυτό το διάστημα αφήσαμε στην άκρη τα εργασιακά μας ζητήματα. Ανταμειφθήκαμε όμως με το υπέροχο χειροκρότημα των συνανθρώπων μας.

Ελπίζουμε το Υπουργείο Υγείας να αποκαταστήσει την πολύχρονη αδικία που έχει να κάνει με την ένταξή μας στα βαρέα και ανθυγιεινά. Άμεσα να προβεί στις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού για να μπορέσουμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Υγείας που αξίζει κάθε άνθρωπος.

ο Αντιπρόεδρος                          ο Γραμματέας
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria