Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς για τη γιορτή της Γυναίκας - OlaDeka

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς για τη γιορτή της Γυναίκας

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και εκφράζει την αισιοδοξία του για τους αγώνες των γυναικών.

 Εν έτει 2021, οι γυναίκες δίνουν καθημερινό αγώνα απέναντι στα απαράδεκτα στερεότυπα που είναι βαθιά ριζωμένα στην ελληνική κοινωνία. Η φυλετική διάκριση, οι διακρίσεις στην εργασία, που συχνά συνοδεύονται από παρενοχλήσεις και καταπατήσεις των δικαιωμάτων τους, όπως το ιερό δικαίωμα στη μητρότητα, έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία.

 Οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, η παρενόχληση και η σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία είναι μάστιγα. 

 Kαλούμε τις εργαζόμενες του Νομού Καστοριάς, τις άνεργες, τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να πυκνώσουν τις γραμμές των Σωματείων και τους συλλογικούς αγώνες.

Έλα έγκαιρα να μας πεις την καταγγελία σου να πάμε εμείς ή μαζί σου στην Επιθεώρηση Εργασίας. Σπάσε τη σιωπή. Στηρίξου στη δύναμή μας.  

Λέμε όχι στον εργασιακό εκφοβισμό και την ψυχολογική εξουθένωση. Απαιτούμε σεβασμό στη σωματική και την ψυχική μας υγεία.  

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την θρησκεία.  Λέμε όχι στις πολλαπλές διακρίσεις.  Ενώνουμε τη φωνή μας. Δεν φοβόμαστε.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria