Στη Βουλή φέρνει η Ο. Τελιγιορίδου τον αποκλεισμό της Π.Ε. Καστοριάς από το πρόγραμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης - OlaDeka

Στη Βουλή φέρνει η Ο. Τελιγιορίδου τον αποκλεισμό της Π.Ε. Καστοριάς από το πρόγραμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης

Ερώτηση κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου με θέμα: «Εκτός η Π.Ε. Καστοριάς από το πρόγραμμα ρευστότητας επιχειρήσεων που εξήγγειλε ο υπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων για Κοζάνη και Δυτική Αττική», στις 5-3-2021 από το βήμα της Βουλής.

Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Π.Ε. Καστοριάς απειλείται άμεσα, αφού εφτά από τους δώδεκα τελευταίους μήνες η περιοχή έχει υποστεί τα πιο σκληρά lockdown με κυβερνητική εντολή. Οι επιχειρηματίες των πληττόμενων επιχειρήσεων και οι εργαζόμενοι σε αυτές βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η κυβέρνηση οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία και να εντάξει την Π.Ε. Καστοριάς στο Πρόγραμμα ρευστότητας ΕΣΠΑ για Κοζάνη και Δυτική Αττική που ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αλλά και να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της Π.Ε. Καστοριάς, η οποία συνεχίζει να βάλλεται με σφοδρότητα από την πανδημία του COVID-19.

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria