Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου για την Ελασσόνα - OlaDeka

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου για την Ελασσόνα

      Ο  Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου μετά από την απόφαση της ομοσπονδίας μας ξεκίνησε από τις 7 Μαρτίου την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς, κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής.

      Η προσπάθεια αυτή παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε εξ’ αρχής λόγω του Covid-19, τελικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα σωματεία για ακόμη μια φορά έδειξαν την ανθρωπιά τους και τον πολιτισμό τους. Ανταποκρίθηκαν τα μέλη μας και μέσα σε λίγες μόνο μέρες συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κιβώτια και όχι μόνο. 

       Να τονίσουμε πως λόγω των συνθηκών, που προαναφέραμε τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν εστάλησαν ξεχωριστά (από κάθε νομό) και με διαφορετικούς τρόπους. Είτε μέσω των δήμων, είτε με διάφορες μεταφορικές εταιρίες. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευγενική τους χορηγία. 

        Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σωματεία μας για την αλληλεγγύη και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Για την άμεση ανταπόκριση τους και την έμπρακτη επίδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος ανθρωπιάς και βοήθειας στον συνάνθρωπο.      Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανώνυμους και ανιδιοτελείς εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. 

Με εκτίμηση

Για το διοικητικό συμβούλιο 

   Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Στάθης Αμαραντίδης                       Βασίλης Αλεξανδρίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria