Ο Καστοριανός Ηλίας Βασιλειάδης υποψήφιος με την Τασούλα Κελεσίδου - OlaDeka

Ο Καστοριανός Ηλίας Βασιλειάδης υποψήφιος με την Τασούλα Κελεσίδου

O Hλίας Βασιλειάδης υποψήφιος με την Τασούλα Κελεσίδου

Την πλήρη ταύτισή του με το όραμα της Τασούλας Κελεσίδου για την Αναγέννηση και Αναδιοργάνωση του Ελληνικού στίβου εξέφρασε ο Ηλίας Βασιλειάδης. Ο έφορος στίβου της ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με την Αναγέννηση.

Ο Ηλίας Βασιλειάδης έχει διατελέσει αθλητής δρόμων αντοχής του ΓΟ Καστοριάς, σωματειακός και ομοσπονδιακός προπονητής ημιαντοχής-αντοχής στη Βόρεια Ελλάδα, γενικός γραμματέας σωματείων στίβου αλλά και αντιπρόεδρος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Η επαναδραστηριοποίησή του με τα κοινά του στίβου οφείλεται και στο γεγονός ότι είναι κι αυτός γονέας αθλητών.

Με την προσθήκη του Βασιλειάδη στην ομάδα της Κίνησης για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού, οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ που συστρατεύθηκαν με την Τασούλα Κελεσίδου και κατεβαίνουν υποψήφιοι με την στήριξή της είναι οι ακόλουθοι:

Αλεξόπουλος, Αραμπατζή, Βασιλειάδης, Βούρος, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Διαλυνάς, Κουκοδήμος, Μαρσέλλου, Μπόλλας, Παπαδιάς, Παυλακάκης, Ποδιώτης, Τσώνης.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας του Ηλία Βασιλειάδη.

«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια ως ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τον αθλητισμό για δεκαετίες ως αθλητής, προπονητής, αθλητικός παράγοντας αλλά και ως γονέας και απλός θεατής, με την βαθιά πίστη ότι μπορούμε να οδηγήσουμε το στίβο σε μια νέα εποχή.

Σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανασύστασης του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, έχουμε χρέος να συστρατευτούμε όλοι όσοι πιστεύουμε στο όραμα της Τασούλας και υπηρετούμε έννοιες και αξίες ταυτόσημες με την εξέλιξη, την καινοτομία , την διαφάνεια, την δικαιοσύνη και τη συνεργασία.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ηλίας Βασιλειάδης γεννήθηκε πριν από 56 χρόνια στην Καστοριά και γνωρίζει τον χώρο του κλασικού αθλητισμού από κάθε πλευρά, καθώς τον υπηρέτησε επί 35 συναπτά έτη από όλα τα πόστα ξεκινώντας σε ηλικία 14 ετών από αθλητής μεγάλων αποστάσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς, για να φτάσει σήμερα να διεκδικεί μία θέση στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησε στα ΤΕΦΑΑ απ’ όπου και αποφοίτησε με άριστα και με την εξειδίκευση του προπονητή στίβου. Ήταν για αρκετά χρόνια προπονητής στον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ στα φυτώρια και αργότερα σωματειακός προπονητή, ενώ στην συνέχεια υπήρξε συνεργάτης ομοσπονδιακός προπονητής στους δρόμους μεσαίων και μεγάλων.

Μετέπειτα είχε έντονη διοικητική ενασχόληση ως γενικός γραμματέας του ΜΕΑΣ Τρίτων, αλλά και ως αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, ενώ ανήκει και στην ιδρυτική ομάδα του διεθνούς μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Προέρχεται από οικογένεια προσανατολισμένη στον αθλητισμό, καθώς ο αδελφός του Αργύρης Βασιλειάδης είναι ο «εργοφυσιολόγος της Κολωνίας», ο οποίος έχει βοηθήσει πολλούς πρωταθλητές της χώρας μας με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της ενέργειας και της υγείας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria