Ολική ή μερική ανακαίνιση μπάνιου; - OlaDeka

Ολική ή μερική ανακαίνιση μπάνιου;

Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή λένε και με ένα ολοκαίνουριο μπάνιο θα φτιάξει πραγματικά η διάθεσή σας, νιώθοντας ότι άλλαξε όλο το σπίτι. Η ανακαίνιση μπάνιου https://www.dynamichome.gr/ είναι για αρκετούς λόγους απαραίτητη, είτε σχετίζονται με την παλαιότητα του σπιτιού, είτε με αλλαγές που πρέπει να γίνουν επειδή αλλάζει η σύνθεση της οικογένειας, είτε επειδή το σπίτι πάει προς ενοικίαση. Το budget και ο χρόνος που διαθέτουν συνήθως καθορίζουν και το εύρος των αλλαγών που θα κάνετε. Ό,τι όμως και να επιλέξετε, πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές σε έμπειρους τεχνίτες και υψηλής ποιότητας υλικά. 

Επιλέξτε ολική ανακαίνιση

Το 70% των ιδιοκτητών δεν είναι ικανοποιημένοι με την αρχική δομή στο μπάνιο τους και στην πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε ανακαίνιση έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην αισθητική αλλά και τις καθημερινές τους ανάγκες. Η ζωή στο σπίτι σας πρέπει να είναι απολαυστική, ήρεμη και άνετη. Επιλέγοντας να αλλάξετε ολοκληρωτικά το μπάνιο σας θα δώσετε αέρα ανανέωσης στο χώρο, θα ανεβάσει την ψυχολογία και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας. Αξιολογήστε τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν, τις διαρροές στα υδραυλικά, τις παλιές και σκουριασμένες σωληνώσεις, τα θαμπά και σπασμένα είδη υγιεινής. Αν υπολογίσετε το κόστος κάθε αλλαγής, στην περίπτωση που γίνει ξεχωριστά, θα διαπιστώσετε ότι το σύνολο είναι σχεδόν ίδιο με μια ολική ανακαίνιση μπάνιου. Είτε θέλετε να κερδίσετε χώρο, είτε να αλλάξετε τα παλιά πλακάκια, το μπάνιο πρέπει να είναι άνετο και ασφαλές. Σημαντική είναι και η επιθυμία σας να προσαρμόσετε τη μπανιέρα στις ανάγκες όλης της οικογένειας. Ένα νέο ζευγάρι που αγόρασε το σπίτι του στις αρχές της κοινής του ζωής, όταν έρθουν παιδιά στην οικογένεια, πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές. Αντίστοιχα και όταν το σπίτι προσαρμόζεται για να μπορούν να μείνουν άνετα ηλικιωμένοι άνθρωποι, το μπάνιο πρέπει να είναι προσβάσιμο και ασφαλές, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Η καλή έρευνα αγοράς θα σας επιτρέψετε να επιλέξετε τα υλικά και τον σχεδιασμό για να συνδυάσετε το γούστο με τις ανάγκες σας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Επιλέξτε μερική ανακαίνιση

Αν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα και θέλετε ένα φρεσκάρισμα για να γίνει το μπάνιο πιο ελκυστικό, μπορείτε να κάνετε σταδιακή ανακαίνιση. Αυτή η κίνηση μπορεί να περιλαμβάνει αλλαγή σε μπαταρίες, είδη υγιεινής ή νέα πλακάκια ή απλά βάψιμο σε τοίχους και ταβάνι.

Για ακόμα πιο low budget αλλαγές που θα δώσουν αέρα ανανέωσης είναι η αλλαγή σε αξεσουάρ όπως το ντισπένσερ, οι σαπουνοθήκες, ή τον φωτισμό. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που όσοι ενοικιάζουν το σπίτι τους κάνουν συχνές και απαραίτητες παρεμβάσεις. Από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ο  υποψήφιος ενοικιαστής και επηρεάζουν την απόφασή του, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μπάνιο. 

Η μερική ανακαίνιση μπάνιου σας επιτρέπει να πηγαίνετε ένα βήμα τη φορά, να σχεδιάζετε τις επόμενες αλλαγές που θα κάνετε, χωρίς να ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας. 

Άρθρο από την Ανακαίνιση Σπιτιού από την Dynamichome

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria