Κουνήθηκε πάλι η Καστοριά - Νέος σεισμός 5,8 ρίχτερ στην Ελασσόνα (5,9 αναθεωρημένο) - OlaDeka

Κουνήθηκε πάλι η Καστοριά – Νέος σεισμός 5,8 ρίχτερ στην Ελασσόνα (5,9 αναθεωρημένο)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, πρόκειται για δόνηση 6 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 2 χλμ.

Κουνήθηκε πάλι η Καστοριά – Νέος σεισμός 5,8 ρίχτερ στην Ελασσόνα.

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Ελασσόνα, αισθητός στην Αττική, ταρακούνησε την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, πρόκειται για δόνηση 5,8 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Για την ακρίβεια, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολογίζει την ένταση του σεισμού στα 6 Ρίχτερ. Επιπλέον αναφέρεται πως το επίκεντρο του εντοπίζεται 29 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λάρισας και 15 χιλιόμετρα δυτικά του Τυρνάβου.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, πρόκειται για δόνηση μεγέθους 5,9 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, πρόκειται για δόνηση 6 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 2 χλμ.

Λίγο αργότερα, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο επίσης στην αναθεωρημένη λύση του, υπολόγισε την ένταση του σεισμού στα 5,9 Ρίχτερ. Επιπλέον, αναφέρεται πως το επίκεντρό του εντοπίζεται 29 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λάρισας και 15 χιλιόμετρα δυτικά του Τυρνάβου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria