Κατερίνα Σπύρου: Ειρωνείες, ψεύδη και παραβιάσεις κανονισμών στο Δημοτικό Συμβούλιο - OlaDeka

Κατερίνα Σπύρου: Ειρωνείες, ψεύδη και παραβιάσεις κανονισμών στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η αντιπολίτευση για ακόμη μια φορά έκανε το χρέος της δίνοντας μάχη ώστε να μην χαθεί το λατομείο από τα χέρια του Δήμου

Άλλο ένα σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο κατά το οποίο ειρωνείες, ψεύδη και παραβιάσεις κανονισμών έλαβαν μέρος.
Τα διαπιστευτήρια θα ζητηθούν και θα δημοσιευθούν…..
Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα επανέλθουμε με επίσημα δελτία τύπου στα οποία θα ενημερώσουμε τους πολίτες για την πορεία και την διάσταση που έχει λάβει το θέμα της εταιρείας Μακεδνός ΑΕ του Δήμου Καστοριάς καθώς και ποιοι ευθύνονται για τις καθυστερήσεις της εξυγίανσης…..
Η αντιπολίτευση για ακόμη μια φορά έκανε το χρέος της δίνοντας μάχη ώστε να μην χαθεί το λατομείο από τα χέρια του Δήμου και να εξυγιανθεί άμεσα ώστε να μην απειλείται με λύση.
—————————————————
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τοποθέτηση του Δημάρχου Καστοριάς στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο!
“Έτριβε τα μάτια του και δεν πίστευε στα αυτιά του ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος σε συνάντηση τους του ανέφερε τα όσα πράττει η Δημοτική Αρχή για τον Δήμο Καστοριάς!”
Η αναφορά του είχε να κάνει στην αναδιάρθρωση των Νομικών Προσώπων του Δήμου Καστοριάς, για την οποία δεν επιτρέπεται να τοποθετείται καθώς οι αρμόδιοι που το έχουν αναλάβει βρίσκονται σε αρχικό στάδιο χωρίς να έχουν γνωμοδοτήσει για το αν και πώς θα γίνει αυτό. Όσο για τον Υπουργό, σίγουρα με αυτά που άκουσε θα κάνει να συνέλθει καιρό……

Από το Facebook της Κατερίνας Σπύρου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria