Καναδάς: Ο Καστοριανός “αγκιστράς” που το ψάρεμα είναι η ζωή του! (βίντεο) - OlaDeka

Καναδάς: Ο Καστοριανός “αγκιστράς” που το ψάρεμα είναι η ζωή του! (βίντεο)

Το όνομά μου είναι Παντελής Κόλκας, το ψάρεμα ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είμαι ένας “αγκιστράς”πολλαπλών ειδών ψαριών, που έφτασε από την Ελλάδα στον Καναδά πριν από περίπου 9 χρόνια και κατάφερα να εμπνεύσω ένα μεγάλο πλήθος παθιασμένων “αγκιστράδων” με την αγάπη μου για το ψάρεμα και το κυνήγι, κυρίως από την ακτή. Κυνήγησα κάθε είδος ψαριού που είχα κοντά μου. Το ταξίδι μου ξεκίνησε στο Μάρκαμ του Οντάριο. Ψάρεψα με θρησκευτική ευλάβεια στο Τορόντο. Δούλεψα και ψάρεψα… έφτασα μέχρι την Αρκτική.

Κάποια στιγμή είχα την ευλογία να έχω σχεδόν 30.000 followers στο Instagram…

Πλέον έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από τότε που ανέβασα οτιδήποτε στο διαδίκτυο… Χρειαζόμουν μία ενδοσκόπηση. Δεν ήξερα τι ήθελα μετά την καθοδηγητική εμπειρία μου.. Λυπάμαι που απλά εξαφανίστηκα έτσι… Προσβλήθηκα και πληγώθηκα από συγκεκριμένες καταστάσεις. Ένιωσα χαμένος… Δούλεψα τόσο σκληρά και ένιωσα ότι είχα αποτύχει. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι στην αλιευτική βιομηχανία, απλά δεν ήξερα τι ακριβώς. Κυνηγούσα μια πιο ′′ φυσιολογική ζωή ′′, όταν συνειδητοποίησα ότι η καθοδήγηση δεν ήταν αυτό που ζητούσα. Σκέφτηκα να φύγω… συμβαίνουν πάρα πολλά καλά και  κακά που δεν μπορούσα πάντα να τα διαχειριστώ εύκολα.

Μιλώντας με φίλους που  μεγαλώσαμε μαζί με βοήθησε πολύ. Πριν 1  μήνα αποφάσισα να  ξεκινήσω το δικό μου κανάλι  στο  YOUTUBE  και  επένδυσα στον εξοπλισμό που ήθελα. Πριν 3 μέρες έλαβα τον νέο υπολογιστή μου. Την επόμενη ημέρα επεξεργάστηκα αυτό το βίντεο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επεξεργάζομαι οτιδήποτε άλλο εκτός από μια εικόνα για δημοσίευση στο INSTAGRAM. Τι ελπίζω να καταφέρω με αυτό; Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να νιώσουν πώς χτυπάει η καρδιά μου όταν κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο και να σας εμπνεύσω να ακολουθήσετε τα όνειρά σας.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ σε μένα, ταπεινά σας ευχαριστώ.

Σε αυτούς που με πλήγωσαν …..

Σήμερα ζω στην Κενόρα του Οντάριο και θα στοχεύω σε όσο το δυνατόν περισσότερα είδη από την ακτή για άλλη μια φορά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά στη ζωή…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria