Ιταλία: Καστοριανός o υπεύθυνος διακυβέρνησης στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού - OlaDeka

Ιταλία: Καστοριανός o υπεύθυνος διακυβέρνησης στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού

Με δημοσίευση σε σχετικό άρθρο που φιλοξενείτε από διεθνές επιστημονικό περιοδικό, ο Μιχάλης Ελαιόπουλος (καταγωγή από το Τοιχιό), από τη θέση του διευθυντή προγράμματος για λογαριασμό Iαπωνικής πολυεθνικής εταιρίας υπηρεσιών, παρουσίασε τη μεθοδολογία διακυβέρνησης για τον έλεγχο του δικτύου εμβολιασμού Covid-19 στην Ιταλία.

Υποστηριζόμενος από μια επίλεκτη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών στον τομέα τις πληροφορικής, ανέλυσε τη σχετικά απλή τεχνολογική προσέγγιση του έργου. Η μεθοδολογία βασίζετε στην πολυδιάστατη ενοποίηση γεωδαιτικών δεδομένων σε εμπορική πλατφόρμα reporting για την άμεση ενημέρωση των εμπλεκόμενων δημοσίων υπηρεσιών, υπουργείων, της πολιτικής προστασίας και των λοιπών αρχών.

Προς το παρών, η τεχνική εφαρμόζετε σε 6 από τους 20 νομούς τις γείτονος χώρας, και παρά την απλότητα που τη διακρίνει, έχει θετικά αποτελέσματα. Στο μέλλον η πλατφόρμα θα εξελιχθεί με την ενσωμάτωση λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) για την αυτοματοποίηση των διεργασιών, την εισαγωγή ικανοτήτων πρόβλεψης και την εκμηδένιση των πιθανοτήτων για ανθρώπινα λάθη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria