Η εξυπηρέτηση του Δήμου Καστοριάς προς τους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων για απαλλαγή τελών - OlaDeka

Η εξυπηρέτηση του Δήμου Καστοριάς προς τους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων για απαλλαγή τελών

Έπειτα από τη σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από επιχειρήσεις που διέκοψαν υποχρεωτικά τη δραστηριότητά τους λόγω Covid, για απαλλαγή τελών καθαριότητας, φωτισμού και κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία και η υποβολή δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς Δήμος Καστοριάς – Διαδικτυακή Πύλη (kastoria.gov.gr) (εξυπηρέτηση πολιτών – Απαλλαγή τελών) ή στη διεύθυνση ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ Δ.Τ. (govapp.gr) χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: 

α) Ε3 έτους 2019 ή Μ2/Μ3 (έναρξη εργασιών) για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις 

β) τελευταίος λογαριασμός ρεύματος

Ο Δήμος Καστοριάς προκειμένου να διευκολύνει και να εξυπηρετήσει τους δημότες του που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ηλεκτρονικά παρέχει ανάλογη υποστήριξη και πληροφορίες και σε μία νέα τηλεφωνική γραμμή: 2467351108, εκτός από τις τηλεφωνικές γραμμές: 2467351144-145-146 (Τμήμα Εσόδων) που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Γραφείο Τύπου                                        Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria