Εξορμήσεις του ΚΚΕ Καστοριάς (πρόγραμμα) - OlaDeka

Εξορμήσεις του ΚΚΕ Καστοριάς (πρόγραμμα)

Περιοδείες οργανώνουν οι οργανώσεις του ΚΚΕ στην Δυτική Μακεδονία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την αρχή της πανδημίας στην Ελλάδα, με σύνθημα «Ο ορατός εχθρός είναι ο καπιταλισμός»

Στην Καστοριά, σήμερα Τετάρτη 3 Μάρτη αντιπροσωπεία της ΤΕ Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Κανατσιο, γραμματέα της ΤΕ, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Καστοριάς. Στις 10.30 π.μ. πραγματοποιηθεί εξόρμηση στη λαϊκή αγορά και στη συνέχεια στις υπηρεσίες του δήμου.

Την Παρασκευή 5/3 μέλη των ΚΟ Καστοριάς θα κάνουν εξόρμηση στα σούπερ μάρκετ.

Και τη Δευτέρα 8/3, στις 11 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Καστοριάς – Βοΐου θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς.


η Τομεακή Οργάνωση Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει τις εξής περιοδείες στους χώρους της ΔΕΗ ΑΕ:

Δευτέρα 8/3, 8 π.μ.: στο Ορυχείο Νότιο Πεδίο, με επικεφαλής τον Ταταρίδη Πέτρο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τρίτη 9/3, 10 π.μ.: στο σταθμό ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, με επικεφαλής τον Χατζηδαμιανό Κώστα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 10/3, 8 π.μ.: στο Ορυχείο Καρδιάς, με επικεφαλής τον Στολτίδη Νόντα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 10/3, 10 π.μ.: στον σταθμό ΑΗΣ Καρδιάς, με επικεφαλής τον Στολτίδη Νόντα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τρίτη 9/3, 10 π.μ. στον σταθμό ΑΗΣ Μελίτης, με επικεφαλής τον Τσάκωνα Αντώνη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 12/3, 8 π.μ.: στο ορυχείο Μαυροπηγής, με επικεφαλής τον Χαστά Θανάση, γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 12/3, 10 π.μ.: στο ραουλάδικο, τα δομικά και τους ιμάντες του κεντρικού τομέα, με επικεφαλής τον Μωυσιάδη Σταύρο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 12/3, 12 το μεσημέρι: στο κεντρικό Μηχανουργείο και Ηλεκτροτεχνείο, με επικεφαλής τον Χαστά Θανάση, γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 12/3, 10 π.μ.: στον υπό κατασκευή σταθμό του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V, με επικεφαλής τον Χατζηδαμιανό Κώστα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην πόλη της Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες:

Δευτέρα 8/3 στις 10 π.μ.: στην πολεοδομία και στο Δήμο Εορδαίας, με επικεφαλής την Χόλμπα Αντωνία, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τετάρτη 10/3 στις 10 π.μ.: στην λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας, με επικεφαλής την Χόλμπα Αντωνία, στέλεχος του ΚΚΕ.

Πέμπτη 11/3 στις 7 π.μ.: στα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας και στα τμήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, με επικεφαλής την Χόλμπα Αντωνία, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τετάρτη 10/3 10 π.μ.: στο ΓΝ «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας, με επικεφαλής τον Τσάκωνα Αντώνη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 11/3 2 μ.μ.: στις σχολές του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, με επικεφαλής τον Ελευθεριάδη Ηρακλή, μέλος της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 10/3 5 μ.μ.: στο εσπερινό ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, με επικεφαλής τον Ελευθεριάδη Ηρακλή, μέλος της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria