ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Βράβευση του σχολείου στον 17ο Διεθνή διαγωνισμό Ποίησης «Castello di Duino» - OlaDeka

ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Βράβευση του σχολείου στον 17ο Διεθνή διαγωνισμό Ποίησης «Castello di Duino»

Μια νέα μεγάλη τιμητική διάκριση για το σχολείο μας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα βράβευση του σχολείου μας στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Θεάτρου  “ Castello Di Duino” που πραγματοποιήθηκε στην Τεργέστη .

Το θέμα του εφετινού διαγωνισμού ήταν «Εκεί που γεννιέται η μουσική».

Το σχολείο μας συμμετείχε με το ποίημα: Ηχοτοπίο,  σαν ίσο ανάμεσα σε πολλά άλλα σχολεία του κόσμου (από την Νιγηρία και την Κίνα έως την Βενεζουέλα και την Ινδία)και έλαβε την ξεχωριστή αυτή βράβευση.

Το βίντεο εδώ: Ηχοτοπίο (Soundscape)

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Μόσχου Καλλιόπης και της μουσικοδιδασκάλου κ. Βρυώνη Λυδίας- Έλενα έγραψαν το ποίημα και το ερμήνευσαν με την συνοδεία μόνο μιας κιθάρας.

Η ιδέα να γυριστεί μάλιστα και ένα βίντεο κλιπ προβάλλοντας την μοναδική ομορφιά της πόλης μας, μας χάρισε μια άλλη μεγάλη τιμητική διάκριση που χαροποιεί τόσο εμάς τους εκπαιδευτικούς όσο και φυσικά περισσότερο τους ίδιους τους μαθητές μας, δίνοντας τους κίνητρο πως όταν υπάρχει ο στόχος και η όρεξη μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας . Τόσο των καθηγητών , αλλά και  όσους εργάστηκαν στα παρασκήνια (μοντάζ, φωτογραφία και βίντεο) για να ολοκληρωθεί η όλη συμμετοχή μας με τον καλύτερο τρόπο .

Η νέα αυτή διάκριση μας δυναμώνει και μας δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την κοινωνική ενσωμάτωση και αρμονικότητα της ένταξης των μαθητών μας μέσα στην μικρή κοινωνία της πόλης μας.

Ο Διευθυντής

Τζιλίνης Αναστάσιος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria