Δημοπρασία sagafurs - Ξεκίνημα με ενθαρρυντικές πωλήσεις - OlaDeka

Δημοπρασία sagafurs – Ξεκίνημα με ενθαρρυντικές πωλήσεις

03.03.2021

Η πολυαναμενόμενη διαδικτυακή δημοπρασία Μαρτίου της Saga ξεκίνησε με πραγματικά ενθαρρυντικές πωλήσεις μινκ στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές και με ενεργή τοποθέτηση προσφορών. Η προσφορά περισσοτέρων από 390,000 White και Pearl mink πωλήθηκε εξ ολοκλήρου. Κύρια αγοράστρια η Κίνα, με υποστήριξη από την Ευρώπη και την Κορέα. Η δημοπρασία πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω Covid-19.

Οι τιμές ανέβηκαν σημαντικά σε σύγκριση με τα πρόσφατα επίπεδα τιμών, επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση και εμπιστοσύνη στην Saga Furs. Πρακτικά σ αυτή την δημοπρασία οι τιμές των White και Pearl mink έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε σχέση με αυτές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

«Τα σημερινά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την τάση που ξεκίνησε στην δημοπρασία Δεκεμβρίου. Αυξημένες πωλήσεις και οι αναμενόμενες αυξημένες τιμές αποτελούν ένα ξεκάθαρο σημάδι αυτοπεποίθησης στην αγορά. Ως το κορυφαίο δημοπρατήριο, είμαστε πολύ αισιόδοξοι γι αυτά τα σημάδια ανάκαμψης της αγοράς, η οποία δοκιμάστηκε τόσο σκληρά από τον κοροναϊο», αναφέρει ο Διευθυντής Πωλήσεων της Saga Furs, ο κ. Mikko Hovén.

Η διαδικτυακή δημοπρασία συνεχίζεται μέχρι τις 10.3.21

BLACKGLAMA, αποκλειστικά στην Saga Furs

Από το 2020 τα μινκ BLACKGLAMA πωλούνται αποκλειστικά μέσω των δημοπρασιών της Saga Furs στην Φιλανδία, στους πιο απαιτητικούς και επιλεκτικούς κατασκευαστές και οίκους μόδας στον κόσμο και στους πελάτες τους.

Ίσως ξεκινώντας θα πρέπει να αναρωτηθούμε: «Τι είναι το BLACKGLAMA;». Αν και το brand και αυτό που εκπροσωπεί – αξεπέραστη ποιότητα – είναι γνωστά ανα τον κόσμο, υπάρχουν ορισμένοι καταναλωτές που δεν αντιλαμβάνονται ότι το BLACKGLAMA αναφέρεται στο μινκ γουνόδερμα και όχι σε κάποιο σχεδιαστή ή κατασκευαστή.

Η παραγωγή των σκουρότερων μινκ του κόσμου είναι τέχνη και προέρχεται από την Βόρειο Αμερική. Τα BLACKGLAMA μινκ έχουν φυσικό σκούρο χρώμα, δεν είναι βαμμένα μαύρα, και είναι τόσο υψηλής ποιότητας, που μόνο ένα ποσοστό μικρότερου του 2% της παγκόσμιας παραγωγής, μπορεί να φέρει το BLACKGLAMA label. Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι πως οι σωστές συνθήκες διαβίωσης ενός ζώου αποτυπώνονται πρώτα στην γούνα του, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραχθεί αυτή η ποιότητα χωρίς βιώσιμες και πιστοποιημένες πρακτικές στην φάρμα.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων 50 ετών η BLACKGLAMA έχει γίνει συνώνυμο της κομψότητας και του στυλ. Εάν ψάχνετε τα πιο κομψά και αναγνωρίσιμα φυσικά σκούρα μινκ, δεν χρειάζεται να ψάξετε πέρα από το BLACKGLAMA.

Saga Furs

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria