Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς - OlaDeka

Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Διοικητικός απολογισμός 2020 – Οικονομικός απολογισμός 2020 – Προγραμματισμός δράσεων 2021

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία Covid-19, εκδόθηκε η από 20-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 8/20-03-2020), άρθρο 33 παρ. 2, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων οποιουδήποτε νομικού προσώπου με τηλεδιάσκεψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Κ, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 30-3-2021 και ώρα 16:00 μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στις 17:00 μ.μ. και πάλι με τηλεδιάσκεψη, με όσα μέλη παρευρεθούν. Βάσει των ανωτέρω, η Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (zoom). Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το link: https://zoom.us/download#client_4meeting (κατεβάζετε την εφαρμογή Zoom Client for Meetings). Διαχειριστής της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου, κ. Φωτιάδης Δημήτρης, ο οποίος θα έχει την πλήρη εικόνα και έλεγχο για το ποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Την ημέρα της Γ.Σ. θα αποσταλούν οι κωδικοί σύνδεσης σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να εγγραφούν στην πλατφόρμα με τα ονοματεπώνυμα τους, για να μπορέσει ο διαχειριστής να εγκρίνει τη συμμετοχή τους.

Τεχνικά θέματα:

Λόγω της ειδικής αυτής περίστασης, για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση θα χρειαστεί να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

  1. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] με θέμα “Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση”. Στο μήνυμα παρακαλούμε όπως αναφέρετε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

2. Την ημέρα της Συνέλευσης (Τρίτη 30-3-2021) θα λάβετε μέσω email τον κωδικό και τον σύνδεσμο (link) σύνδεσής σας στην πλατφόρμα.

3. Θα χρειαστεί να έχετε καλή σύνδεση στο internet, κάμερα και μικρόφωνο.

4. Η κάμερά σας θα είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. και το μικρόφωνό σας θα είναι κλειστό. Εάν θελήσετε να μιλήσετε, θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί με την ανύψωση χεριού (raise hand) και ο συντονιστής θα σας δώσει τον λόγο.
Τεχνική βοήθεια για οποιοδήποτε θέμα, θα είναι διαθέσιμη από τον Γενικό Γραμματέα του Ν.Ο.Κ. και διαχειριστή της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης κ. Φωτιάδη Δημήτρη (τηλέφωνο επικοινωνίας 9:00 – 13:00 Δευτέρα 2467087262).

Εξόφληση συνδρομών:

Εξόφληση της ετήσιας συνδρομής μέλους του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς μπορεί να γίνει με κατάθεση του ποσού των 20€ στον τραπεζικό λογαριασμό GR4201103720000037229602067 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με δικαιούχο “ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ”. Ως αιτιολογία κατάθεσης αναγράφετε “ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2020 ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2021 ή ακόμα ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΩΝ 2020-2021 για όσους δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το 2020 και το 2021”.

Παρακαλούμε όπως γίνει η κατάθεση από λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, διότι διαφορετικά ο Όμιλος χρεώνεται με τραπεζικά έξοδα και υπάρχει λογιστικό κώλυμα κάλυψης αυτών των εξόδων.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Διοικητικός απολογισμός 2020

– Οικονομικός απολογισμός 2020

– Προγραμματισμός δράσεων 2021

Για το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria