ΑΣΕΠ: 1.600 προσλήψεις σε Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία - Αιτήσεις και δικαιούχοι - OlaDeka

ΑΣΕΠ: 1.600 προσλήψεις σε Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία – Αιτήσεις και δικαιούχοι

Πρόκειται για 1,000 θέσεις ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς, 300 θέσεις 300 θέσεις ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό, 280 θέσεις ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία και 20 θέσεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων

To Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε τις προκηρύξεις πρόσληψης 1,600 επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ) στους τρεις Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων για το 2021.


Συγκεκριμένα:

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παρ. 6 της προκήρυξης, τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται γι’ αυτήν την ειδικότητα στο Παράρτημα «Α», συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές – ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

 Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της παρούσας, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicnavy.gr, την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που προβλέπονται στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές – ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση και τα δικαιολογητικά τους, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) /Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στο https://epopnom.army.gr, με καταληκτική ημερομηνία την 22 Απριλίου 2021. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet του υποψηφίου, ο οποίος στη συνέχεια συμπληρώνει τα πεδία που έχουν τεθεί για αυτό το σκοπό και καταχωρεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria