ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» - OlaDeka

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε μεγάλο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση έχει εξελιχθεί η Εστίαση. Δυστυχώς όχι μόνο η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, δεν μπόρεσαν να αντιληφτούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Εστίασης και διασκέδασης.

Οι ελλείψεις ειδικών συμβούλων που γνωρίζουν τις ιδιομορφίες του κλάδου μας, έχουν δημιουργήσει μεγάλα κενά στα συναρμόδια υπουργεία, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται, κυβερνητικές αστοχίες, όπως το ράβε-ξήλωνε, με τις υπηρεσίες του TAKE-AWAY. Η εστίαση και η διασκέδαση βέβαια τρομάζει τα συναρμόδια υπουργεία, διότι οι εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας είναι ήδη στον αέρα και η συγκράτησή τους είναι προσωρινή με την δέσμευση των επιστρεπτέων προκαταβολών.

Είναι αξιοσημείωτο και συγχρόνως ακατανόητο, το γεγονός, ότι ενώ η εστίαση μαζί με τον ξενοδοχειακό κλάδο, αποτελούν την βαριά βιομηχανία του τουρισμού, με εισροή δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελληνική οικονομία, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντιμετωπίστηκε στοχευμένα και Αναπτυξιακά.

Αξίζουμε για κάτι καλύτερο και ευελπιστούμε να εισακουστούμε από την Κυβέρνηση, η οποία έχει αντιληφθεί τελευταία την τραγική μας κατάσταση και τα ήδη εξαγγελθέντα μέτρα τόσο από τον πρωθυπουργό, όσο και από τα υπουργεία, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

       Για το Δ.Σ.

Με εκτίμηση

                                                              Ο Πρόεδρος

                                                    Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria