Μεγάλη Βρετανία: 19χρονος ξυπνά από κώμα 11 μηνών, δεν γνωρίζει τίποτα για την πανδημία - OlaDeka

Μεγάλη Βρετανία: 19χρονος ξυπνά από κώμα 11 μηνών, δεν γνωρίζει τίποτα για την πανδημία

Ο Joseph Flavill είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο την 1η Μαρτίου, με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για σχεδόν έναν χρόνο. Ο νεαρός έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται, ωστόσο δεν γνωρίζει τίποτα για τον κορονοϊό, από τον οποίο μάλιστα φέρεται να είχε προσβληθεί δύο φορές.

Ο 19χρονος Joseph Flavill από τη Μεγάλη Βρετανία άνοιξε και πάλι τα μάτια του ύστερα από 11 μήνες, ωστόσο, ο κόσμος στον οποίο επανήλθε δεν είναι σε τίποτα ίδιος με αυτόν της 1ης Μαρτίου.

Ήταν όταν ο άτυχος νέος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο διασχίζοντας έναν δρόμο του Στάτφορντσαϊρ, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική κάκωση και να μείνει σε κώμα σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Όλα έγιναν λίγες μόλις εβδομάδες πριν η πανδημία του κορονοϊού χτυπήσει και τη χώρα του, η οποία τρεις εβδομάδες αργότερα θα έμπαινε -και αυτή- σε καθεστώς ολικού lockdown.

Ο 19χρονος, ωστόσο, δεν γνωρίζει τίποτα από όσα βίωσε η ανθρωπότητα μέσα σε αυτό το διάστημα, παρά το γεγονός ότι είχε και ο ίδιος προσβληθεί από τον κορονοϊό δύο φορές κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο Guardian.

Η θεία του, Sally Flavill Smith, δήλωσε στο βρετανικό Μέσο σχετικά με τον νεαρό: “Δεν θα γνωρίζει τίποτα για την πανδημία, αφού βρίσκεται σε κώμα εδώ και πάνω από 10 μήνες. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να καταλάβει τι έχει περάσει η ανθρωπότητα”.

Ο Joseph Flavill έχει πλέον μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο (Adderley Green) για να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία του, ωστόσο έχει δείξει εμφανή σημάδια βελτίωσης, καθώς πλέον ανταποκρίνεται στα οικεία του πρόσωπα, αντιδρώντας είτε με τα μάτια, είτε με κάποιο χαμόγελο, είτε κουνώντας τα άκρα του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria