Καστοριά: Ένα ερώτημα για το πετρέλαιο θέρμανσης - OlaDeka

Καστοριά: Ένα ερώτημα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης που έχει δημιουργηθεί και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπήρξε καμιά αντίδραση η έστω κάποια ερώτηση από της αρχές του τόπου.

Ήμασταν μια οικοδομή με οκτώ (8) διαμερίσματα και αφού αυτονομήθηκαν τα πέντε (5) μείναμε τρεις (3) . Βάλαμε κανονικά πετρέλαιο στα τέλη Οκτώβριου 2020 , τον Δεκέμβριο λοιπόν όταν προσπαθήσαμε να μπούμε στην πλατφόρμα για να αλλάξουμε χιλιοστά ώστε να υπάρχει η καινούργια αναλόγια ( 3 ατόμων) δεν μας άφηνε το σύστημα.

Έγινε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο και μου ανέφερε πολύ ευγενικά και με ενδιαφέρον ότι δεν γνωρίζει & δεν μπορεί να κάνει κάτι και θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με την ΑΑΔΕ. Έπειτα επικοινώνησα με την υπηρεσία και μετά από αρκετές προσπάθειες μίλησα με υπάλληλο που μου ανέφερε ορθά κοφτά ότι δεν γίνεται τίποτα και ότι έχουν δικαίωμα παρότι πληρώσαμε τρία άτομα να πάρουν λεφτά όλοι σε αυστηρό τόνο. Η κυρία μάλλον ζει σε άλλο κόσμο. Αυτό έγινε από πλευράς κράτους από αμέλεια ή εσκεμμένα για να πάρει ο κόσμος λιγότερα χρήματα ; !

Η αλλαγή στα χιλιοστά της οικοδομής μου ανέφερε η υπάλληλος μπορεί να γίνει την επόμενη χρονιά αφού αλλάξει ο διαχειριστής για να το έχετε όλοι υπόψη σας.

Με λίγα λόγια με το θέμα των χιλιοστών ανά οικοδομή και με το καινούργιο υπολογισμό για το πετρέλαιο τα λεφτά που λάβαμε ήταν πολύ πιο λίγα. Από ότι έχω ακούσει, γενικά μπήκαν πιο λίγα από πέρσι για την θέρμανση και κάποια ερώτηση ή αναφορά στο γεγονός δεν είδαμε πουθενά!

Μάλλον όλοι έχουμε λεφτά να πληρώνουμε για την θέρμανση…

Νίκος Καραντίνος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria