Η Huawei στρέφεται στην κτηνοτροφία καθώς πέφτουν οι πωλήσεις smartphone - OlaDeka

Η Huawei στρέφεται στην κτηνοτροφία καθώς πέφτουν οι πωλήσεις smartphone

Η Huawei υποφέρει ακόμα από τις αμερικανικές κυρώσεις και με τις πωλήσεις smartphone να πέφτουν κατά 42% στο τελευταίο τρίμηνο του 2020, ψάχνει τρόπους να διατηρήσει εισοδήματα και από άλλες πηγές.

Το θέμα εδώ δεν είναι πως υπάρχουν προβλήματα με την ποιότητα ή τις εμπειρίες των Huawei προϊόντων. Δεν είναι δίκαιο το παιχνίδι για την Huawei, δεν παίζουμε επί ίσοις όροις, επειδή η Huawei βρέθηκε εν μέσω γεωπολιτικών εντάσεων. – Εκπρόσωπος Huawei

Δύο από αυτές τις πηγές λοιπόν είναι ο τομέας της κτηνοτροφίας και ο τομέας της εξόρυξης άνθρακα. Η Κίνα έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή χοιρινού στον κόσμο και η Huawei θέλει μέσω τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, να εκσυγχρονίσει τα χοιροστάσια για να εντοπίζουν έγκαιρα ασθένειες και να ανιχνεύουν κάθε χοίρο ξεχωριστά. Η αναγνώριση προσώπου κάθε γουρουνιού θα επιτρέψει την παρακολούθηση του βάρους του, τη διατροφή του και την άσκησή του.

Στον τομέα της εξόρυξης άνθρακα, η Huawei θέλει να προσφέρει περισσότερα στους εργαζόμενους όσον αφορά την ασφάλεια τους και θέλει “λιγότερους εργαζόμενους, μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη αποδοτικότητα στα ορυχεία”.

Μπορούμε να επιβιώσουμε και χωρίς να βασιζόμαστε στις πωλήσεις τηλεφώνων. – Ren Zhengfei, CEO και ιδρυτής Huawei

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria