Επίσκεψη της Μαρίας Νάτσιου στο Κέντρο προστασίας ανήλικων παιδιών Ρομά (φωτο) - OlaDeka

Επίσκεψη της Μαρίας Νάτσιου στο Κέντρο προστασίας ανήλικων παιδιών Ρομά (φωτο)

Το πρωί του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της ΝΔ,. Μαρία Νάτσιου, επισκέφθηκε το Κέντρο προστασίας ανήλικων παιδιών Ρομά « Φάρος του κόσμου», προκειμένου να προσφέρει σε αυτά, ηλεκτρονικό εξοπλισμό (Tablets και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές), συμβάλλοντας έτσι στο κοινωνικό του έργο και να βοηθήσει τα ανήλικα παιδιά στον αγώνα τους για πρόοδο και μάθηση.

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, με αυτή την δωρεά, αναγνωρίζει και αγκαλιάζει έμπρακτα την προσφορά του Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λευκατάρη.Ο «Φάρος του Κόσμου» ξεκίνησε τη δράση του το 2004 από τον Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λευκατάρη με την βοήθεια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεάπολης και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, και δραστηριοποιείται στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, όπου το 90% των κατοίκων αποτελείται από Ρομά.

Βασικός στόχος του είναι η στήριξη και η εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στην προσπάθειά τους να ξεπεραστούν τα εμπόδια που τους κρατούν σε κοινωνική απομόνωση και να ανοίξει ο δρόμος για κοινωνικοποίηση και επαγγελματική αποκατάσταση.

Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Νάτσιου , στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων της προσφοράς της Γραμματείας, με την αμέριστη συμπαράσταση του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ioannis Bratakos, συνέβαλαν στη σημαντική κοινωνική προσφορά του Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λευκατάρη στην τοπική κοινωνία με την προσφορά στον «Φάρο του Κόσμου» του προαναφερόμενου ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria