Δικηγόρος ενεργοποίησε κατά λάθος φίλτρο γάτας σε ακροαματική διαδικασία από Zoom - OlaDeka

Δικηγόρος ενεργοποίησε κατά λάθος φίλτρο γάτας σε ακροαματική διαδικασία από Zoom

“Δεν είμαι γάτα” φώναζε μέσα στην απελπισία του ο δικηγόρος από το Τέξας, τη στιγμή που ο δικαστής προσπαθούσε να τον βοηθήσει να το ενεργοποιήσει σε ένα βίντεο που έχουν δει 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι σε μόλις ένα 24ωρο.

Μεταξύ των αναρίθμητων -ατυχών μεν, viral δε- περιστατικών κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων και λοιπών απομακρυσμένων συσκέψεων αυτόν τον έναν χρόνο τις πανδημίας, έχουμε δει: Συγγενείς, παιδιά, γονείς, φίλους, ακόμη και ζώα να εισβάλουν ξαφνικά στα πλάνα. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα ήταν ανθρώπους να εμφανίζονται οι ίδιοι ως ζώα μπροστά στην κάμερα.

Συνέβη, όμως και αυτό…

Ο δικηγόρος Ροντ Πόντον, κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας μέσω Zoom στο Τέξας, ενεργοποίησε κατά λάθος ένα φίλτρο το οποίο τον “μεταμόρφωσε” σε γάτα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί με αυτή τη μορφή μεταξύ των έκπληκτων συμμετεχόντων που περίμεναν υπομονετικά να το απενεργοποιήσει.

Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να το καταφέρει, με τον ίδιο να τους λέει επανειλημμένα πως “Δεν είμαι γάτα!”, τη στιγμή που ο δικαστής, Ρόι Φέργιουσον προσπαθούσε να τον βοηθήσει, αφού πρώτα τον είχε ενημερώσει για το λάθος του: “Πιστεύω πως έχετε ενεργοποιήσει κάποιο φίλτρο στις ρυθμίσεις σας. Το βλέπω πως δεν είστε γάτα”.

Ο δικηγόρος προσπαθούσε με τη βοήθεια της βοηθού του να απενεργοποιήσει το φίλτρο, ωστόσο είχε ήδη προλάβει να γίνει viral, καθώς το εν λόγω video, μόνο στο Youtube, το έχουν παρακολουθήσει 1,7 εκατομμύρια χρήστες σε 24 ώρες.

Μάλιστα, το περιστατικό σχολίασε και ο ίδιος ο δικαστής με ανάρτησή του στο Twitter, γράφοντας: “Σημαντική συμβουλή για το Zoom: Αν το παιδί σας έχει χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σας πριν μπείτε σε κάποια εικονική ακρόαση, ελέγξτε πρώτα τις ρυθμίσεις του βίντεο για να δείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα”.

https://twitter.com/JudgeFergusonTX/status/1359202090824966151?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1359202090824966151%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkosmos%2Fdikigoros-energopoiise-kata-lathos-filtro-gatas-se-akroamatiki-diadikasia-apo-zoom.9138454.html

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria