Τηλεδιάσκεψη Κασαπίδη - Γεωργιάδη για περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων της Π.Δ.Μ. - OlaDeka

Τηλεδιάσκεψη Κασαπίδη – Γεωργιάδη για περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων της Π.Δ.Μ.

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων της Π.Δ.Μ.

           Μετά την τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Ι. Τσακίρη με θέμα την περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων της Π.Δ.Μ. και της Π.Ε. Κοζάνης, εξαιτίας της παράτασης των περιοριστικών μέτρων κατά του COVID 19, ο κ. Κασαπίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   «Σε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό κ. Ι. Τσακίρη που είχαμε σήμερα το πρωί στις 11:00, υποστήριξα μετ’ επιτάσεως την ικανοποίηση των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαιτέρως της Π.Ε. Κοζάνης που πλήττονται σοβαρά εξαιτίας της πανδημίας αλλά και της παράτασης των περιοριστικών μέτρων κατά αυτής.

    Συμφωνήσαμε να δοθεί προτεραιότητα στη στήριξη της ρευστότητας των επιχειρήσεων, όπως διατυπώθηκε ως αίτημα στη συνάντηση του Σαββάτου  2 Ιανουαρίου μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων, των Δήμων, της Περιφέρειας και των Βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

  Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης συμφώνησε για την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας και δη της Π.Ε. Κοζάνης, ενώ ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης επεσήμανε και τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού για το θέμα αυτό.

Τέλος, ο Υπουργός δεσμεύτηκε για τη διερεύνηση και εξάντληση όλων των δυνατοτήτων για την εξασφάλιση του μέγιστου ποσού στήριξης των επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης και της Π.Δ.Μ. σε σύντομο χρονικό διάστημα».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria