«Τελικά μήπως μας εκπροσωπούν αυτοί που μας αξίζουν;» - OlaDeka

«Τελικά μήπως μας εκπροσωπούν αυτοί που μας αξίζουν;»

Κοζάνη: Επιπλέον χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Να διεκδικήσουν επιπλέον χρηματοδότηση για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων της Κοζάνης, ώστε να αντιμετωπιστούν τα καίρια προβλήματα των επιχειρήσεων και να τονωθεί η τοπική οικονομία, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ).

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν βουλευτές του νομού, δήμαρχοι και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και η απόφαση ελήφθη αφού έγινε αποτύπωση της δυσμενούς κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η στήριξη των επιχειρήσεων της Κοζάνης κρίνεται επιτακτική «λόγω των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, αλλά και λόγω της ύφεσης εξαιτίας της σταδιακής απολιγνιτοποίησης που υφίσταται εδώ και μια δεκαετία η περιοχή».

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας «αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων των επιχειρήσεων και ως επικεφαλής θα διεκδικήσει και απαιτήσει τα απαραίτητα μέτρα στήριξης από την κεντρική εξουσία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΑΠΕ

Σχόλιο Αναγνώστη που μας μετέφερε την είδηση: «Οι Καστοριανοί πολιτευτές και άρχοντες αμέτοχοι και απόντες άλλη μια φορά.

Τελικά μήπως μας εκπροσωπούν αυτοί που μας αξίζουν;»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria