Σε κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Διεπιστημονικής Ερευνητικής Ομάδας του Α.Π.Θ. η Μ. Αντωνίου - OlaDeka

Σε κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Διεπιστημονικής Ερευνητικής Ομάδας του Α.Π.Θ. η Μ. Αντωνίου

Στην κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Διεπιστημονικής Ερευνητικής Ομάδας του Α.Π.Θ. συμμετείχε η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Αρχικά η κ. Αντωνίου συνεχάρη τους δύο φορείς για τη συνεργασία που έχουν ξεκινήσει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι τέτοιες συνέργειες συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Όπως τόνισε στην εισαγωγική της τοποθέτηση :

«Στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησής μας είναι η στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, η χρηματοδότηση της έρευνας και της καινοτομίας και η προώθηση των νέων τεχνολογιών. 

Σε αυτή την κατεύθυνση εξασφαλίζουμε ευρωπαϊκούς πόρους και κάνουμε χρήση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων που στηρίζουν την καινοτόμα και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα.»

Ειδική αναφορά έγινε και στις δυσκολίες που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος εξαιτίας της πανδημίας.

Η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε εκτενώς στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον covid-19.

«Από την πρώτη στιγμή ως Κυβέρνηση προχωρήσαμε σε γενναίες παρεμβάσεις για στήριξη της επιχειρηματικότητας, με χρηματοδοτήσεις και μείωση της φορολογίας. Στόχος μας να κρατηθεί όρθια η πραγματική οικονομία και η απασχόληση.» 

Κλείνοντας η κ. Αντωνίου έκανε αναφορά και σε όλα τα 

μεγάλα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη και που έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα.  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria