Κατερίνα Σπύρου: Την ώρα που η Καστοριά δίνει ακόμη μια μάχη ο Δήμαρχος δηλώνει ΑΠΩΝ! - OlaDeka

Κατερίνα Σπύρου: Την ώρα που η Καστοριά δίνει ακόμη μια μάχη ο Δήμαρχος δηλώνει ΑΠΩΝ!

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Βιώνουμε τον τελευταίο καιρό όλοι μας μία πολύ δύσκολη περίοδο η οποία θα αφήσει πίσω της πληγές που θα αργήσουν να κλείσουν, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως όλοι οι αγώνες κερδίζονται με μάχες!

Δυστυχώς όμως ο Δήμαρχος μας εδώ και καιρό έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να προσφέρει, αδιαφορώντας σκανδαλωδώς δια της απουσίας του.

Χθες το απόγευμα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, με σκοπό να τους ενημερώσει και να τους μεταφέρει την αγωνία του για το μέλλον των τμημάτων του Πανεπιστημίου, τα οποία απειλούνται με συρρίκνωση σε περίπτωση που ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης το οποίο θα αφήνει εκτός των σχολών πολλούς φοιτητές καθώς ουσιαστικά ανεβάζει τις βάσεις εισαγωγής.

Οι υπόλοιποι άμεσα ενδιαφερόμενοι Δήμαρχοι της Περιφέρειας όχι μόνο εκπροσώπησαν τους Δήμους τους με την παρουσία τους, αλλά κατέθεσαν και ψηφίσματα των Δημοτικών τους Συμβουλίων, τα οποία φέρονται κατά του νομοσχεδίου, αφήνοντας πίσω οποιαδήποτε πολιτική τους θέση και παλεύοντας για το καλό του τόπου τους. Επίσης, δώσανε υπόσχεση πως μαζί με τους βουλευτές θα συναντήσουν την Υπουργό κ. Κεραμέως με σκοπό να συζητήσουν και να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο.

Ζητάω από τον Δήμαρχο κ. Κορεντζίδη Ιωάννη για πολλοστή φορά να αναλάβει τις ευθύνες του και να απολογηθεί στον λαό αυτού του τόπου για την απαράδεκτη στάση του στα τόσο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Του συνιστώ δε, να το κάνει με λόγια και πράξεις ουσίας και όχι με απαράδεκτα δελτία τύπου τα οποία έχουν ως σκοπό να εξυβρίσουν και να γελοιοποιήσουν τον ρόλο της αντιπολίτευσης η οποία τελικά είναι η μόνη που ενδιαφέρεται.

Επίσης ζητάω από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μηταλίδη Κίμων, να συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την κατάθεση ψηφίσματος του οποίου το περιεχόμενο θα συναποφασίσουμε, αφού συζητήσουμε και καταθέσουμε τις απόψεις μας δια της Δημοκρατικής οδού.

Με τιμή,

Η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς και της Παράταξης Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς

Σπύρου Αικατερίνη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria