Απολογισμός του 2020 της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Καστοριάς (φωτο) - OlaDeka

Απολογισμός του 2020 της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Καστοριάς (φωτο)

Αποχαιρετώντας το 2020, επιτρέψτε μου έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της Ένωσης μας τη χρονιά που φεύγει. Καταθέσαμε πληθώρα εγγράφων προς την Ομοσπονδία μας (ΠΟΕΣ) για ότι μας απασχόλησε σε τοπικό επίπεδο. Ενδεικτικά αναφέρω ορισμένα: Πρόβλημα στην λειτουργία των κεντρικών θερμάνσεων στους χώρους εργασίας μας αλλά και στα ΣΟΑ. Διαρκής ανάδειξη του θέματος της χορήγησης επιδόματος παραμεθόριων περιοχών στους υπηρετούντες στο 15ο ΣΠ, θέμα το οποίο έγινε αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου με πλήθος ερωτήσεων από το σύνολο σχεδόν των κομμάτων του κοινοβουλίου. Πρόταση για πραγματοποίηση ΕΥΕ στο Γ.Ν.Καστοριάς. Παραμετροποίηση των κριτηρίων μεταθέσεων (χρόνος Διοίκησης). Ανακατανομή χαρακτηρισμού ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ, όπου χάρη στην επιμονή, υπομονή και κατανόηση του δίκαιου του αιτήματος από την Ιεραρχία, ακόμη δύο μεγάλα διαμερίσματα χαρακτηρίστηκαν ως ΣΟΜΥ, ενώ προχώρησαν σημαντικά και οι εργασίες ανακαίνισή τους.
Πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς για την ανάδειξη και προώθηση προς επίλυση κάθε προβλήματος.

Σταθήκαμε και φέτος όμως δίπλα στον συνάδελφο και την οικογένεια του με πράξεις. Μεγαλώσαμε την τράπεζα αίματος της Ένωσης , χάρη στη δική σας συμμετοχή. Εμπλουτίσαμε περαιτέρω την δανειστική μας βιβλιοθήκη. Εξασφαλίσαμε περισσότερες προσφορές από καταστήματα, συμβάλλοντας στην έμμεση οικονομική ανακούφιση όλων μας (ενδεικτικά έκπτωση 5% στα καταστήματα του ομίλου Μασούτης). Δείξαμε την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας (δεν θα αναφέρω καμία από τις δράσεις αυτές, είναι γνωστές σε όλους σας. Το καλό το ρίχνεις στο γιαλό). Συμβάλλαμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας με τη δωρεά μασκών για το προσωπικό. Όλα αυτά βέβαια με απόλυτο σεβασμό στην Ιεραρχία και πλήρη, αρμονική και αγαστή συνεργασία με τη ΠΟΕΣ που στάθηκε πάντοτε αρωγός μας.
Με την ελπίδα να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα ένα είναι το σίγουρο.
Το νέο έτος συνεχίζουμε….Πιο δυνατοί, πιο διεκδικητικοί. Όλοι μαζί.
Χρήστος Μαρινέλης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria