Ένας νεκρός και 10 τραυματίες στο τροχαίο στην Εγνατία – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καστοριάς (βίντεο – ρεπορτάζ της ΕΡΤ) - OlaDeka

Ένας νεκρός και 10 τραυματίες στο τροχαίο στην Εγνατία – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καστοριάς (βίντεο – ρεπορτάζ της ΕΡΤ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, όχημα τύπου jeep, με πινακίδες εξωτερικού, στο οποίο επέβαιναν 10 άτομα, αφού πέρασε τα διόδια Πολυμύλου, γύρω στις 5 το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, δε σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο από την αστυνομία. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, οι οποίες απέκλεισαν τις εξόδους της Εγνατίας Οδού και ξεκίνησε η καταδίωξη του ύποπτου οχήματος, το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες (Συριακής καταγωγής). Ο οδηγός του οχήματος, κοντά στο ύψος του κόμβου του Μικροκάστρου, στη προσπάθεια του να διαφύγει έκανε έναν απότομο ελιγμό με αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματος, που επέφερε το θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών, δύο στο νοσοκομείο Καστοριάς κι οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Κοζάνης. Η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών κρίνεται περισσότερο σοβαρή σε σχέση με τους υπολοίπους.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria