To αποψινό διαδικτυακό Πρόγραμμα του Δήμου Καστοριάς για την παραμονή Χριστουγέννων - OlaDeka

To αποψινό διαδικτυακό Πρόγραμμα του Δήμου Καστοριάς για την παραμονή Χριστουγέννων

Το σημερινό Πρόγραμμα:

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου• Έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από την Κοινότητα Ιεροπηγής. Παρουσίαση: Φώτης Τράσιας. Ώρα: 17:00• “Η γάτα στο Dovrefell”. Χριστουγεννιάτικος λαϊκός μύθος για μικρούς και μεγάλους, από τη Νορβηγία. Μουσική σύνθεση – απόδοση: Σάσα Παπουλίδου. Μετάφραση – διασκευή – σκηνοθεσία: Μαρία Μουστάκα. Ακούγονται αλφαβητικά: Βαγγέλης Αναστασίου, Βάσω Ζαρογιάννη, Μένη Κόκκινου, Ανδρέας Κυπαρίσσης, Νικόλας Μερτζανίδης, Μαρία Μουστάκα. Ώρα: 20:00• Παραμονή Χριστουγέννων με τον καταξιωμένο τρομπετίστα Γιώργο Αβραμίδη, τον καταπληκτικό μουσικό (πλήκτρα) Τάσο Κορκόβελο και την υπέροχη ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Σιετή. Η εκδήλωση μεταδίδεται διαδικτυακά από το Αρχοντικό Τσιατσιαπά, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς. Ώρα: 21:00

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν σε πρώτη προβολή από τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Καστοριάς: τη σελίδα facebook: (4) Δήμος Καστοριάς | Facebook και το κανάλι YouTube: Δήμος Καστοριάς – YouTube,ενώ θα υπάρχουν σε μόνιμη βάση και στην ειδική πλατφόρμα της ιστοσελίδας του Δήμου Καστοριά: 8 με 8 – Δήμος Καστοριάς (kastoria.gov.gr).

Ο Δήμος Καστοριάς και η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές κι εύχονται καλή διασκέδαση και χαρούμενες γιορτές με υγεία!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria