Το χόμπι του 67χρονου ήταν να τρυπάει λάστιχα αυτοκινήτων - Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθορών οχημάτων - OlaDeka

Το χόμπι του 67χρονου ήταν να τρυπάει λάστιχα αυτοκινήτων – Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθορών οχημάτων

Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθορών οχημάτων σε περιοχή της Κοζάνης

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 67χρονου ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον δέκα (10) περιπτώσεις φθορών οχημάτων που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 12-10-2020 έως και 21-11-2020, σε περιοχή της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 67χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 67χρονος από τα μέσα του μηνός Οκτωβρίου και έως τα τέλη του μηνός Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, προκαλούσε συστηματικά φθορές στα ελαστικά τριών (3) Ι.Χ.Φ. και εφτά (7) Ι.Χ.Ε. σταθμευμένων οχημάτων, σε περιοχή της Κοζάνης, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο αιχμηρό εργαλείο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria