Ολοκληρώνεται ο στολισμός στο Μαυροχώρι (φωτογραφίες) - OlaDeka

Ολοκληρώνεται ο στολισμός στο Μαυροχώρι (φωτογραφίες)

Ολοκληρώνεται, παρά τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας φέτος, ο στολισμός του Μαυροχωρίου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Μπορεί φέτος να γιορτάσουμε όλοι μας αυτές τις Άγιες μέρες διαφορετικά από κάθε άλλη φορά, ενωμένοι όμως μπορούμε να βγούμε νικητές. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στον στολισμό για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον πολιτιστικό σύλλογο Μαυροχωρίου” Έμπνοος ” που για μία ακόμη φορά και τηρώντας όλα τα μέτρα για το περιορισμό διάσωσης του κορονοϊού βοήθησε στον στολισμό όλου του χωριού.
Να ευχαριστήσω προσωπικά τον συγχωριανό μας Μάκη Τσαδήλα που για μια ακόμη φορά διέθεσε την φάτνη του για να ομορφύνει την πλατεία μας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τούς εθελοντές μας και συγκεκριμένα τον ηλεκτρολόγο μας και φίλο Σπύρο Σωτηρόπουλο, τον “μόνιμο” πλέον εθελοντή και φίλο μου Τάσο Χρηστίδη και τον φίλο μου Σταύρο Καλεμάνη.
Τέλος ευχαριστώ τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη καθώς και το Δ.Σ και τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης “Μακεδνός” Σωκράτη Πέλκα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας να στολιστεί το καράβι μας η “Ολυμπία”.
Χρόνια πολλά καλές γιορτές σε όλους με υγεία και το χρόνου να στολίσουμε και να γιορτάσουμε όλοι αγκαλιασμένοι!
Βασίλης Μιρκόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria