Με αγάπη, οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ... - OlaDeka

Με αγάπη, οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ…

Αγαπημένοι μας καθηγητές και καθηγήτριες, εκ μέρους κάθε μαθητή/τριας του Τρίτου Γενικού Λυκείου, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας!

Κανένας μας δεν θα μπορούσε να αγνοήσει την μάχη που δίνετε κι εσείς, μαζί με τον καθένα μας, ειδικότερα στις δύσκολες συνθήκες όπου καλείστε να μας μεταδώσετε τις απαραίτητες γνώσεις.

Το «ευχαριστώ» είναι μια πολύ συνήθης λέξη, όμως όταν αυτό είναι εγκάρδιο μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό τρόπο ένδειξης της υποχρέωσης που αισθανόμαστε να έχουμε απέναντι σας. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για εσάς, πόσο μάλλον μετά από έτη εμπειρίας στη δια ζώσης εκπαίδευση, να εγκλιματιστείτε και να εργαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως είμαστε εδώ για να σας αναγνωρίσουμε πως βλέπουμε την προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας σας ξεχωριστά, ώστε να μην στερηθούμε εμείς την οποιαδήποτε γνώση.

‘Όπως είπε και ο Κομφούκιος: «Διάλεξε μια δουλειά που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να ξανά δουλέψεις ποτέ στην ζωή σου». Το συγκεκριμένο απόφθεγμα, μας το επιβεβαιώνετε καθημερινά, διότι μας δείχνετε την όρεξη και την αγάπη που έχετε για την εργασία σας, ακόμη και υπό των δυσκολότερων συνθηκών στις οποίες καλείστε να εργαστείτε και μάλιστα, αποτελεσματικά. Προσπαθούμε να σας κάνουμε την τηλεκπαίδευση όσο το δυνατόν ευκολότερη και πιο ευχάριστη.

Επίσης, συμμεριζόμαστε ότι πιθανότατα είναι πολλές οι φορές που σας καταβάλλει η απογοήτευση για την αποτελεσματικότητα αυτού του τρόπου εκπαίδευσης, όπως και η ανάγκη για να διδάξετε ξανά κοιτώντας τους μαθητές σας στα μάτια.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ελπίδα για ένα χαρούμενο και διαφορετικό νέο έτος! Χρόνια πολλά, και ξανά ένα τεράστιο «ευχαριστώ» από καρδιάς!

Με αγάπη,
οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria