Λάζαρος Παπαδόπουλος: “Ανεύθυνα άτομα σε υπεύθυνες θέσεις” - OlaDeka

Λάζαρος Παπαδόπουλος: “Ανεύθυνα άτομα σε υπεύθυνες θέσεις”

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος και η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς κ. Βαρβάρα Μπελερή για την πρόταση του συνδυασμό “τελευταία ευκαιρία” για μεταστέγαση του σχολείου στο κτίριο του πρώην 1ου Γυμνασίου Καστοριάς στην Κουμπελίδικη.

Τα σχόλιά τους σε ανάρτηση του συνδυασμού στη σελίδα του στο Facebook. Στα σχόλια απαντάει ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Ευαγγέλου.

Βαρβάρα Μπελερή: Εάν φροντίζατε να ενημερωθείτε θα μαθαίνατε ότι: το διαθέσιμο κτίριο της Κουμπελιδικης δεν έχει τους χώρους και τις υποδομές για να στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Καστοριας!
Επίσης οι πρόβες δε γίνονται στις πλατείες αλλά μέσα στο σχολείο. Στις πλατείες γίνονται οι εκδηλώσεις!
Τέλος, Γυμνάσιο και Λύκειο, σημαίνει εξατάξιο σχολείο με πρόσθετες απαιτήσεις στούντιο και αίθουσες χορωδίας και μουσικών συνόλων.

Σάκης Ευαγγέλου:Θα έπρεπε και εσύ, όσο και οι υπόλοιποι Δ/ντες των ΓΕΛ να διεκδικήσετε το εξαιρετικό κτίριο του παλιού 1ο Γυμνασίου και όχι να αποφεύγετε μια μεταστέγαση. Όσον αφορά την επάρκεια στους χώρους σε πληροφορώ ότι το Μουσικό θα καλυπτόταν πλήρως με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Επιπλέον ένα ιδιαίτερο σχολείο σαν αυτό που είσαι “τώρα” Δ/ντρια ταιριάζει και θα έπρεπε να λειτουργήσει ως σημαία με πάρα πολλά πλεονεκτήματα στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Επιπλέον στους λόγους που αναφέραμε, να συμπληρώσω ότι η μεταστέγαση του Μουσικό Σχολείο θα ήταν ανώδυνη λόγω της αυτονομίας που έχει ως δομή. Η ιστορία θα δείξει.

Λάζαρος Παπαδόπουλος:Ανεύθυνα άτομα σε υπεύθυνες θέσεις…
Ξέρουν ότι τμήματα του συγκεκριμένου κτιρίου ανήκουν στο Πανεπιστήμιο και στη Δημοτική βιβλιοθήκη;
Εάν δε γνωρίζουν δεν έχουν σχέση με τη θέση που κατέχουν.
Επιτέλους, ας σταματήσουν οι ανεπάρκειες κάποιων που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλα στην πραγματικότητα θέλουν να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Σάκης Ευαγγέλου:Κρατήστε ένα «επίπεδο» κ. Παπαδόπουλε. Δεν αποκαλέσαμε κανέναν ανεύθυνο και ανεπαρκή, δεν κατηγορήσαμε κανέναν, σε αντίθεση με το σχόλιο σας. Επιχειρηματολογήστε αν διαφωνείτε. Δείξτε εγκράτεια στο δημόσιο λόγο σας. Είστε και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς.
Μια πρόταση κάναμε η οποία μάλιστα δεν πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο χρόνος θα δείξει πιο ήταν το σωστό και πιο όχι. Όλοι για το καλύτερο προσπαθούμε!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria