Διαβούλευση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2021 - OlaDeka

Διαβούλευση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2021

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συν απόφασης, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2021 και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκφράσουν τις απόψεις τους, από την 10η έως την 19η Δεκεμβρίου 2020, το σύνδεσμο: opengov.pdm.gov.gr/cons/?p=739.

Η ασθένεια Covid – 19 διαμόρφωσε νέα δεδομένα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία τα οποία με τη σειρά τους άλλαξαν τις συνήθειες και τα κριτήρια επιλογής προορισμών από τους ταξιδιώτες.

Σε αυτές τις συνθήκες είναι προσαρμοσμένο το σχέδιο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2021.

Ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε με στόχο να ανταποκριθεί στις νέες τάσεις της τουριστικής αγοράς, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ, με προτεραιότητες την υποστήριξη και αναβάθμιση του τουρισμού εμπειρίας, τα βελτίωση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης πληροφόρησης.

Με την πεποίθηση πως «Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας», η Περιφέρεια επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή, με την κατάθεση προτάσεων που θα συμβάλλουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2020

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΤΠ 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2021

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria