Διανομή τροφίμων από το Ερυθρό Σταυρό στο Γηροκομείο Καστοριάς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό (φωτο)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Διανομή τροφίμων από το Ερυθρό Σταυρό στο Γηροκομείο Καστοριάς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό (φωτο)

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς και  το Τμήμα Σαμαρειτών-Διασωστών  Καστοριάς  μοίρασαν σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  στο Γηροκομείο Καστοριάς  καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού της  Αγ. Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Καστοριάς Ιατρός κ. Σπύρου Συμεών αφού ευχαρίστησε τόσο την υπεύθυνη του Γηροκομείου Καστοριάς  κ. Τσαδήλα Αναστασία όσο και τον Πρωτοπρεσβύτερο  της  Αγ. Παρασκευής  του Άργους Ορεστικού κ. Μπάρδο  Λεωνίδα  για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν  ανταλλάσοντας ευχές και με την ελπίδα να βγούμε όλοι υγιείς και αλώβητοι μετά το πέρας της πανδημίας.

Ο Ερυθρός Σταυρός Καστοριάς θα βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε πολίτη συμβάλλοντας με όλες του  τις δυνάμεις στο έργο που επιτελεί και ευχαριστεί θερμά τον κάθε έναν ξεχωριστά για τη βοήθεια και τη στήριξη που του παρέχεται.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια