Χρήστος Παύλου: Σε παρωδία και γελοιότητα εξελίχθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο - OlaDeka

Χρήστος Παύλου: Σε παρωδία και γελοιότητα εξελίχθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο

«Σε παρωδία και γελοιότητα εξελίχθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, η συζήτηση δήθεν για παρεμβάσεις, αλλαγές και διορθώσεις στο σχέδιο ΣΔΑΜ. Την ώρα που διεξάγονταν το Συμβούλιο, δημοσιοποιήθηκε δελτίο τύπου από το υπουργείο Ενέργειας, το οποίο ξεκαθάριζε πώς η κυβερνητική επιτροπή είχε εγκρίνει ήδη από χθες το τελικό σχέδιο!!!! Τελικά η Δίκαιη Μετάβαση,για την Καστοριά και τα Γρεβενά παραμένει ΆΔΙΚΗ!!!! Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμα και πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες.

Κύριε περιφερειάρχη, ο λαός της Καστοριάς αλλά και όλης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας ψήφισε και σας εξέλεξε, για να τον εκπροσωπείτε και να παίρνετε δίκαιες αποφάσεις για τα τεκταινόμενα, τα προβλήματα ανεργίας και προτάσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Αν εσείς μόνος σας ομολογείτε ότι δεν ευθύνεσθε για το σχέδιο ΣΔΑΜ, αλλά ότι κάποιοι άλλοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, τότε για ποιό λόγο όλη αυτή η κοροϊδία της τάχα διαβούλευσης για ένα μήνα και της χθεσινής παρωδίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με ειλημμένη ήδη την απόφαση;
Έχετε λοιπόν ευθύνη και εσείς και οι βουλευτές της ΝΔ Καστοριάς και Γρεβενών και όσοι γνώριζαν από την αρχή για το σχεδιο ΣΔΑΜ και αντί να το γυρίσουν ως απαράδεκτο πίσω, το παραλάβατε και το αποδεχθήκατε !!!!”


Χρήστος Παύλου, Συντονιστής Ελληνικής Λύσης Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria